Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20okt 2022
Creatieve workshop Rouwen is (g)een Kunst

Traan en een Lach
Delft

In één middag maak je je eigen Koestersteen. Tijdens deze workshop beschilder je je eigen Steen van Verlies.

Creatief werken is op een andere manier van woorden geven aan jouw verlies. Want soms schieten woorden gewoon te kort.

In deze workshop ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw rouw. In een ontspannen en veilige omgeving werk je aan je eigen koestersteen. Dit kan een steen zijn ter nagedachtenis aan jouw dierbare of om te koesteren. Je beschildert deze steen zoals jij wilt. Om te herinneren, om te troosten, of kracht uit te halen. 

Daarnaast is er ook ruimte om samen te delen. Er is ruimte voor jouw verdriet, jouw pijn, jouw rouw. En zo herkenning te vinden en je gezien en gehoord te voelen in jouw verdriet.

Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben of goed te kunnen schilderen. Het hoeft niet mooi te zijn, Het gaat om het proces zelf en het uiten van jouw gevoel, gedachten, jouw emoties.

 

Informatie

20 okt 2022
13.30 - 16.00
49,50
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?Delft

Contact

Creatieve workshop Rouwen is (g)een Kunst

Wat doe ik nog meer?

Zensa Yoga & Coaching
09mrt
Retraite
Yoga, Meditatie en Natuurcoachingsweekend
Zensa Yoga & Coaching
Grandrieux Frankrijk
Dit yogaweekend is toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft om echt de tijd voor zichzelf te nemen en bepaald zaken in zichzelf helder te krijgen door middel van natuurcoaching.
Marinka de Groot
Verlies- en rouwbegeleiding
Traan en een Lach - Rouwcoach met warme en open aandacht voor jouw verlies!
Marinka de Groot
Delft
Traan en een Lach begeleidt jou te leren leven mét je verlies. Een verlieservaring kan zo ingrijpend zijn dat je het allemaal even niet meer weet. Aandacht, uitleg over wat rouw nou is én praktische handvatten helpen je weer verder op jouw rouwroute.
Frida Keur
Energetisch werk
Chakra Healing
Frida Keur
Hoofddorp
Flow in je leven en weer blij zijn. Wil jij jezelf weer energiek en vol leven voelen ? Chakra healing energiewerk brengt je weer in balans
Praktijk Wilma te Paske
Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut
Praktijk Wilma te Paske
Aalten
Opstellingen van het Verlangen geven een diep inzicht in je onderbewustzijn; hierdoor kun je de verbinding met jezelf terugvinden.
Frida Keur
Kruidentherapie
Wildplukwandelingen
Frida Keur
Hoofddorp
Wildplukwandelingen eetbare planten en bloemen. Kennis uitbreiden en leren herkennen van de wilde kruiden en eetbare planten en bloemen. Onze groentetuin is buiten in de natuur. Ga je mee wandelen ?
Zensa Yoga & Coaching
25mei
Retraite
Yoga Retreat Pinksteren
Zensa Yoga & Coaching
Grandrieux Frankrijk
Een lang weekend vol rust – vrijheid – vreugde – bezinning. Een bijzonder weekend om terug bij jezelf te komen. Het begint al met een warm welkom door ons team. Een gevoel van thuis komen als je de drempel over stapt van Casa Caminante.
Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Zelfrealisatie
Cursus in Wonderen
Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Amersfoort
Een cursus in wonderen is een non-dualistisch denksysteem dat vergeving aanbiedt als praktische weg naar innerlijke vrede. Het wonder is de verandering in waarneming, waardoor je in alle omstandigheden liefde, of een vráág om liefde kunt zien.
Zensa Yoga & Coaching - Sandra Koornneef
Yoga
Centrum voor Integrale Yoga & Meditatie, specialisatie Rugyoga, Bewustwording, Coach
Zensa Yoga & Coaching - Sandra Koornneef
De Lier
Zoek je innerlijke rust of wil je van je (ernstige) rugklachten af? Bij ons bereik je je doel d.m.v. bewustwording. Zensa Yoga biedt unieke yogalessen aan om elk doel op innerlijke en uiterlijke groei te verwezenlijken. Wees welkom!
Zensa Yoga & Coaching
13jan
Cursus
Informatieavond Yoga Retreats & Natuurcoaching 2023
Zensa Yoga & Coaching
Naaldwijk/ De Lier
Het jaar 2023 is al in zicht. En wat voor jaar! Een jaar vol met mooie yogaweekenden inclusief stilte dag en/of natuurcoaching. Op onze website zensayoga onder het kopje retreats kun je al wat informatie inzien.