Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15okt 2022
(Coach)opleiding Zijnsoriëntatie basisjaar (eindhoven)

Berna van der Heide ism Centrum Zijnsoriëntatie
Eindhoven

Een Basisjaar Zijnsoriëntatie brengt inzicht in je leven, in psychologisch en spiritueel opzicht. Het verandert de kwaliteit van de relatie met jezelf én anderen. Tegelijkertijd wordt er een diepgaand helingsproces op gang gebracht in jouzelf,

Een Basisjaar Zijnsoriëntatie brengt inzicht in je leven, in psychologisch en spiritueel opzicht. Vaak verandert tijdens een Basisjaar niet alleen de kwaliteit van de relatie met jezelf, maar ook die met anderen. Tegelijkertijd wordt er een diepgaand helingsproces op gang gebracht van de tijdens je leven opgelopen wonden.

Een basisjaargroep bestaat uit mensen die vooral de professionele begeleiding van anderen voor ogen hebben én uit mensen die vooral gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en (nog) niet die professionele ambitie hebben. Beiden delen hun sterke interesse in persoonlijke en spirituele bevrijding. De mate van jouw persoonlijke bevrijding als coach is immers doorslaggevend voor jouw kwaliteit van begeleiding van anderen.

Door verschillende vormen van meditatie, visualisatie, lichaamswerk en allerlei praktijkoefeningen kom je weer in contact met je fundamentele kern. Je leert de oefeningen op jezelf toe te passen en van daaruit in de dagelijkse praktijk van je leven aanwenden. Zelfbegeleiding vormt een belangrijke doelstelling van deze training. De dagelijkse, grotere of kleinere knelpunten worden hierdoor mogelijkheden tot zelfontwikkeling en vormen daarmee stapstenen naar een vrijer en krachtiger bestaan.

Door het werk met jezelf groeit je vermogen tot zelfleiderschap en kun je je leven op een voor jou kloppende, authentieke manier inrichten. Zo wordt je leven meer vervullend, groeit je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen. Ook groeit je relationele vermogen door de opleiding sterk en wordt steeds verfijnder. Zoals je dat met jezelf kunt, zo kun je ook naar anderen toe, op een meer constructieve manier je kracht en je liefde leven.

Informatie

15 okt 2022 t/m 06 okt 2023 | diverse vrijdagen en zaterdagen 2022 -2023
10.00 - 18.00
3.500,0 Zakelijk tarief € 4650,00. Kosten incl. 4 ind sessies, excl. verblijfskosten externe 2daagse.

Waar?

De Yoga Studio
Scherpakkerweg 9b en 9c
5616 HP Eindhoven

(Coach)opleiding Zijnsoriëntatie basisjaar (eindhoven)