24mei 2022
Vrouwen BewustZIJN avond

Praktijk HartsTocht
Naaldwijk

Een ontspannen avond en een fijn samenZIJN met andere vrouwen. Leer over de wijsheid uit de natuur en haar natuurlijke cycli en onderzoek hoe je dit in jouw leven zo kunt gebruiken dat je meer flow, balans en plezier kunt ervaren

De Vrouwen BewustZIJN vrouwencirkel komt maandelijks rond nieuwe maan bijeen in Naaldwijk. De thema's zijn steeds afgestemd op het ritme van het seizoen, waardoor je als vrouw fijn kunt meebewegen in deze cyclus.We maken tijdens de Vrouwen BewustZIJN avonden onder andere gebruik van meditatie, visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen en deelrondes. Je krijgt uitleg over het maan(d) thema en zet een intentie om in je dagelijks leven mee te nemen.
Dit alles natuurlijk onder het genot van thee en lekkers.

Het ritme van de natuur is cyclisch en volgt vaste ritmes. Overal in de natuur zie je de kringloop van geboorte, leven, dood en wedergeboorte terug (bijvoorbeeld in de 4 seizoenen). Bij de Vrouwen BewustZIJN avonden gebruiken wij deze wijsheid als wegwijzer. Ook richten we ons op de ontvangende vrouwelijke energie. Van daaruit brengen we allerlei thema’s in die hiermee verband 

24 mei is het thema:  'hoofd & hart in balans'.
Het is dan nog lente, maar wel al met een beweging voelbaar richting de zomer, de energie van meer licht-en-luchtigheid.
De zon staat op dat moment in het sterrenbeeldteken tweeling. De tweeling-energie zorgt voor luchtigheid, maar die luchtigheid is niet altijd zo vanzelfsprekend. Je hoofd zegt het ene, terwijl je hart wat anders wil.

Wie zit er bij jou achter het stuur, je hoofd of je hart?
Hoe communiceer jij daarin met jezelf? Welke overtuigingen kom jij tegen en welke verlangens staan daar tegenover?

24 mei gaan we de liefdevolle verbinding aan met ons hoofd en met ons hart.

 

 

 

Informatie

24 mei 2022 | overige data tot en met de zomer: 28 juni
19.30 - 21.30
25,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Mananochoja
Wagenaarstraat 22
2671 TZ Naaldwijk

Contact

Vrouwen BewustZIJN avond