22jun 2022
Muzikale midzomer bijeenkomst met kampvuur, speciaal voor (aspirant-)leden

Bewust Nijmegen
Beek-Ubbergen

Midzomerbijeenkomst voor (aspirant-)leden van Bewust Nijmegen met o.a. een muzikaal ligconcert en een gezellig kampvuur.

Van 19.00u ben je welkom bij The Moraine/De Pelmolen voor een laagdrempelig samenzijn met andere Bewust Nijmegen leden en aspirant-leden.

Als het enigzins mooi weer is, kunnen we in de ruime tuin zitten. Bij slecht weer is er een workshopruimte binnen.

Het programma wordt deels vormgegegeven door Bewust-Nijmegen leden Nienke Crijns met een muzikaal ligconcert en Dennis Vos met een sjamanistische oerklank-sessie/meditatie.

Het ingevulde programma duurt van 19.30-20.45u. Daarna kunnen we een kampvuurtje bouwen & neem gezellig een drankje en/of hapje mee om te delen! 

Over het programma

Nienke SoulSound verzorgt een muzikaal ligconcert. 'Een reis waarin je helemaal mag ontspannen terwijl je luistert naar piano, zang, harmonium en sjamanendrums. Lekker relaxed zitten of liggen in je eigen bubbel en diepe ontspanning voelen terwijl je luistert naar aardse en hemelse klanken? Klanken die je raken en binnenkomen tot in het diepst van je wezen en die je hart openen. Helemaal zijn in het hier en nu. Graag neem ik je mee op deze zintuiglijke en kleurrijke reis!' 

Dennis Vos verzorgt een icaro-meditatie: een sjamanistische oerklanksessie. 'Icaro’s zijn medicinale liederen uit Zuid-Amerika. Je kunt icaro’s zien als de diverse energieën van Moeder Natuur en de kosmos, vertaald in geluidstrillingen. Gedragen door deze (stem)geluiden reis je diep in jezelf af om belemmerende overtuigingen, energetische blokkades of hardnekkige patronen los te trillen. Of om gewoon even heerlijk te ontspannen. Net zoals het aandachtig beluisteren van een goed muzieknummer, maar dan diepgaander.'

Aanmelden

Omdat we het fijn vinden om te weten wie we kunnen verwachten, moet je je voor deze bijeenkomst (gratis) aanmelden. Dat kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

Neem gezellig een drankje en/of hapje mee om te delen!

Vragen

Heb je nog andere vragen n.a.v. deze avond, dan kan je die mailen naar anneke@bewustnijmegen.nl

Aspiranten/introducés 

Aspirant-leden zijn ook welkom, dus als je een introducé wilt "meenemen" kan dat. Meld je diegene dan wel ook even aan? Nóg fijner is het als diegene zichzelf aanmeldt, met zijn/haar eigen naam, bedrijfsnaam en e-mailadres.  


Hartelijke groet,
Anneke Comello
coördinator Bewust Nijmegen 

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 0,00 BTW vrij / persoon

Totaal 0.00 BTW vrij

Informatie

22 jun 2022
19.30 - 21.00
0,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

The Moraine/De Pelmolen
Rijksstraatweg 154
6573 CM Beek-Ubbergen

Muzikale midzomer bijeenkomst met kampvuur, speciaal voor (aspirant-)leden