31mei 2022
Ademcirkel

Welzijnspraktijk Edelman
Naaldwijk

Met de verbonden ademhaling omzeil je de beperkende en controlerende macht van het denken. Dit emotionele lichaamswerk is een krachtige werkvorm om in contact te kunnen komen met de diepere lagen in jezelf.

Elke maand organiseren George Edelman en Raymond Vijverberg van Bliss Life – Work een ademcirkel met een passend thema. Bij deze ademcirkel gebruiken we de methode van ‘verbonden ademen’. Dit is een effectieve en eenvoudige manier om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te ondersteunen. Door deze ademtechniek breng je namelijk enorm veel zuurstof in het lichaam, ook op plekken waar het normaal (met een normale ademhaling) niet komt. Hierdoor kom je in diepere lagen van je bewustzijn terecht.Met de verbonden ademhaling omzeil je de beperkende kracht van het denken en blinde vlekken kunnen daardoor juist in het licht komen. Je verschaft jezelf toegang tot de diepere lagen in je onderbewustzijn en je oorspronkelijke en zuivere zielskern. In deze gebieden bevinden zich vaak beperkende of valse overtuigingen. Deze belemmeren je fors om voluit te leven vanuit je volledige potentieel.

Ademtherapeut George Edelman en yogaleraar Raymond Vijverberg begeleiden deze ademcirkel. We creëren een veilige bedding waarin alles mag en kan zijn. Alle ademcirkels hebben een thema. Prachtige thema’s die t.n.t.veel bewustzijn op hebben geleverd. We gaan altijd open de ademsessie in om te ontdekken wat zich aandient (het thema hoeft dus niet altijd leidend te zijn). Vaak zijn dit beperkende / valse overtuigingen die je belemmeren om voluit en in vreugde te kunnen leven. De ervaring leert ons dat verbonden ademhalen in een groep een extra stimulans kan zijn om het proces door te gaan en ruimte te geven aan alles wat zich aandient.

Informatie

31 mei 2022
19.30 - 22.00
40,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 11 deelnemers.

Waar?

Bliss open space
Kleine Woerdlaan 15a
Naaldwijk

Ademcirkel