23jul 2022
Zomerweek Stemexpressie

Marius Engelbrecht Stemexpressie
Epe

Een mooie week voor stem, lichaam en ziel. Klinken, bewegen, je pure stem bevrijden en vanuit je diepste kern klinken. Met een groep mensen op ontdekkingsreis, de magie van klank voelen. Heelheid ervaren.

Een mooie week voor stem, lichaam en ziel
Klinken, bewegen, je pure stem bevrijden en vanuit je diepste kern klinken. Met een groep mensen op ontdekkingsreis, de magie van klank voelen. Klinken vanuit je hart, klinken vanuit je buik, vanuit je tenen (het kan echt). Heelheid ervaren. Stemexpressie is een weg van persoonlijke groei, van bevrijding en heling, vanuit je kern opstaan met jouw unieke klank en jouw unieke lied. Voor mij is de zomerweek altijd een hoogtepunt van het jaar en gelukkig heb ik dit ook van veel deelnemers gehoord.

We verblijven in Oostraven (zie ook oostraven), een heerlijk centrum in de buurt van Epe, op de Veluwe. Het wordt een mooie en intense week, maar er is ook ruimte voor rust, stilte, sauna en wandelen in de natuur.
De meeste aspecten van stemexpressie komen aan bod. Klinken, dansen en improviseren, helende stem, je pure stem ontdekken en bevrijden, elkaar en jezelf ontmoeten en vanuit je diepste kern klinken. Een hoogtepunt is de klankmarathon, een sessie van zes uur klinken, zonder pauze (je kunt wel even naar de wc of wat eten of drinken, maar de anderen klinken door en jij zo gauw mogelijk ook weer). Het is feest, jamsessie en gebed tegelijk. Zes uur? Ja zes uur. ‘Oneindig en toch te kort’, zei een deelneemster, ‘Hierna past alleen nog eeuwige stilte’. Lees nog veel meer op de website!

Informatie

23 jul 2022 t/m 30 jul 2022
16.00 - 16.00
Vanaf € 1170,- incl. maaltijden en overnachtingen

Waar?

Centrum Oostraven

Epe

Zomerweek Stemexpressie