Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21mei 2022
Wat doe jij met je Leven

Lotus 4 Health
Ede

De dialoog cursusavonden WAT DOE JIJ MET JE LEVEN zijn er om met beide benen op de grond te staan. Ze brengen inzicht, meer eigenwaarde en zelfkennis. Met dit verworven bewustzijn zal jouw leven er positiever uit zien.

Wat doe jij met je leven?


De manier waarop jij en ik omgaan met elkaar, met onze bezittingen, met geld, werk, seks en ons denken en gevoelens, al deze relaties scheppen de wereld om ons heen. Hoe kunnen we ons staande houden in de wereld van vandaag. Het is een wereld vol onzekerheid, eenzaamheid, angst, agressie, pijn en duisternis. Onze relaties staan onder grotere spanning. Maar wij zijn onderdeel van die wereld. Als wij veranderen veranderd uiteindelijk de wereld ook.
Hebben we nog wel tijd om lief te hebben, te genieten van de gewone kleine dingen, de schoonheid  van het leven. Nu is de tijd om eens stil te staan, de balans op te maken. Vraag je eens af: “Wie ben ik” en zou ik iets willen veranderen? Misschien  is het NU de tijd om  ruimte te maken om je te verdiepen in jezelf. Gewoon weten wie je bent. Geestelijk, lichamelijk en gevoelsmatig.
Voor wie is het
Deze proefles is geschikt voor alle mensen die zich aangesproken voelen, die inzicht in zichzelf en de wereld om ons heen willen krijgen. Diegene die graag met twee benen op de grond willen staan en de realiteit wil zien van de dingen.

Informatie

21 mei 2022 | dit is een proefles en vervolg is mogelijk
14.00 - 16.00
15,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 7 deelnemers.

Waar?6717 RC Ede

Contact

Wat doe jij met je Leven