Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

19jan 2022
Basiscursus Omgaan met Klankschalen

Regenboog Klankschalen
Westland

Wonderbaarlijke metalen kommen - wil je er meer van weten? Leer de verschillende klankmogelijkheden en karaktereigenschappen van klankschalen kennen. Ervaar wat jij prettig vindt en wat voor jou belangrijk is. Ga zelf aan de slag!

Een mooie manier om kennis te maken met klankschalen, als je er soms van gehoord maar nog geen ervaring mee hebt. In de basiscursus ‘Omgaan met klankschalen’ maak je in één bijeenkomst nader kennis met de deze bijzondere, helende instrumenten. Je gaat zelf ‘aan de slag’ en leert hun krachtige vermogen kennen. De bijzondere trillingen van de klankschalen bestaan uit meerdere componenten. Ze zijn bij uitstek geschikt om je te helpen in je kracht te komen en onder andere je weerstand te versterken.

Technieken
Hoe sla je een klankschaal aan? Zie je de trillingen? Hoe voelen ze aan? Kun je een klankschaal ook laten ‘zingen’? Al deze vragen komen tijdens de cursus aan bod. Na uitleg van de verschillende technieken is er ruime gelegenheid om zelf verschillende klankschalen uit te proberen. Zo leer en oefen je praktische toepassingen voor eigen gebruik.

Datums, tijden en tarief
De basiscursus wordt geregeld overdag en 's avonds aangeboden. Tarief: € 55,-  in een groep vanaf 2 deelnemers; € 90,- individueel op afspraak.

Vervolg met Zelfheling met Klankschalen
Heb je zin om je klankschaal op jezelf te leren toepassen? In de vervolgcursus leer je in drie tweewekelijkse bijeenkomsten jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf verdiepen. Elke keer komen een helende geleide meditatie en lichaamswerk aan bod. Je leert een routine opbouwen om goed voor jezelf te zorgen. Vanaf de volgende week mogelijk op verschillende dagdelen.

Informatie

19 jan 2022
10.30 - 12.00
55,00 in overleg individuele cursus € 90,-

Waar?

ntb

Westland

Contact

Basiscursus Omgaan met Klankschalen