Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21jan 2022
Satsang, meditatie en muziek

Open Heart Music & Meditation
Culemborg

Durf jij in de spiegel te kijken en te erkennen wat je daar ziet? Ben jij bereid te kiezen voor verandering en groei? In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Aan de hand van een thema exploreren we de diepere lagen in jezelf.

Durf jij in de spiegel te kijken en te erkennen wat je daar ziet? Ben jij bereid te kiezen voor verandering en groei?

In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Aan de hand van een thema exploreren we de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarin ben je op zoek naar vrijheid?

Door hierover te delen in de groep creër je bewustzijn over en compassie voor je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Daarnaast help je hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

In het tweede deel van de avond zullen we mediteren op het thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling. 

Informatie

21 jan 2022 | Elke tweede vrijdag van de maand
19.30 - 22.00
25,00 Bij afname van 7 avonden t/m juli 20% korting

Waar?

Ervaar het nu
Veerweg 30
4101 AK Culemborg

Satsang, meditatie en muziek