Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15jan 2022
Lifechanger Online

Mahatma - Spirit Coaching
Thuis achter je pc

Lifechanger Online is voor meer glans en geluk in jouw Leven. Na 12 maanden begroet je jezelf met zo'n vette smile op je snoet. 'Ik weet wie ik ben en waar ik voor ga en sta en geniet van mijn leven', is dan je motto.

Voor meer glans en geluk in jouw leven

Lifechanger Online is een online jaartraining.

Tijdens Lifechanger Online ga ik je op een diep niveau uitdagen en wakker schudden.
Jij gaat die rugzak met ellende enthousiast legen. Daarna gooi je je haren los en zeg je met een open hart tegen jezelf in de spiegel hoe geweldig je bent. Het leuke is dat je dat ook echt voelt en uitstraalt. Jij gaat het leven door met opgeheven hoofd en krijgt alle erkenning, al heb je die nu niet meer nodig. Die rugzak is nu een rugzak met parels en je gaat die werkgever, partner, ouders of kids een poepie laten ruiken. Ik zie ze nu al heel verbaasd achter hun oren krabbelen terwijl ze zich afvragen wat er met je gebeurt is. En jij Transformeer kanon, loopt vol zelfvertrouwen rond en doet wat je te doen hebt en altijd al hebt willen doen.

Na twaalf maanden sta je op en begroet je jezelf met zo'n vette smile op je snoet. 'Ik weet wie ik ben en waar ik voor ga en sta en geniet van mijn leven', is dan je motto. En dat ga je doen.

Lifechanger Online bevat 12 verschillende Online Power Trainingen, ieder met een eigen thema.

Tijdens iedere Online Power Training ga je op allerlei manieren aan de slag met het betreffende thema. Uiteraard hebben alle thema's ook met elkaar te maken. De looptijd per Online Power Training is ongeveer een maand.

Informatie

15 jan 2022 t/m 23 dec 2022 | Je ontvangt na je aanmelding alle gegevens via je e-mail
10.00 - 0.00
1.297,0 Heb je al een onderdeel gevolgd? Neem dan contact op via info@spirit-coaching.nl

Waar?

Thuis achter je pc

Thuis achter je pc

Contact

Lifechanger Online