26jan 2022
Kracht van ademhaling

De Zeeboezem
Online

Rust in je hoofd. Wie wil dat nou niet. Ervaar wat een bewuste ademhaling voor jou kan doen. De rust die je ervaart en de energie die je krijgt, als je, je gedachtes kan laten voor wat het is en je de focus kan houden op je ademhaling.

Heb je, je wel eens afgevraagd, waar de onrust in je hoofd vandaan komt? Wat deze onrust met je doet? Lukt het jou om deze onrust om te zetten naar rust en ontspanning voor zowel lichaam als geest?Het  mooie is dat we een gereedschap hebben, die we kunnen gebruiken om de onrust in ons hoofd om te zetten naar ontspanning. Een gereedschap wat we 24/7 bij ons hebben, wat niets kost qua geld. Het kost je hoogstens 3 x 10 minuten per dag van je tijd. Tijd die jij jezelf mag geven voor een moment voor jezelf, voor ontspanning en rust in je hoofd. 

Dit gereedschap is de ademhaling. Ademhaling is de belangrijkste beweging die we maken in ons lichaam. Geen ademhaling betekend geen zuurstof en dus geen leven in ons lichaam.Onbewust halen wij adem, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het is een automatische beweging, waar we niet meer over hoeven na te denken.Doordat we er niet over nadenken, zij we er ook niet meer bewust van, wat een bewuste ademhaling voor ons kan betekenen:

  • Meer energie
  • Meer rust in ons hoofd
  • Meer ontspanning
  • Meer vertrouwen
  • Betere focus en helderheid
  • Beter is staat om (belangrijke) beslissingen te maken

Wil jij ervaren wat een bewuste ademhaling voor jou kan betekenen? Vanaf 12 januari 2022, ga ik iedere woensdag om 19:30 een uur online, waar in ik meer vertel over deze bewuste ademhaling en we gaan samen ook oefeningen doen, om jezelf daarin te trainen. 

 

 

 

Informatie

26 jan 2022 | Iedere woensdag avond
19.30 - 20.30
9,00 Kijk voor meer informatie op: https://www.dezeeboezem.com/behandelingen-trainingen

Waar?

Den Haag
Weimarstraat 443
2562 HN Online

Kracht van ademhaling