18apr 2022
6- daagse Pelgrimstocht Loop je VRIJ!

KO'AN Training
Nijmegen

Een pelgrimstocht vanuit Nijmegen over onverharde paden en door glooiende landschappen over de grens met Duitsland. De overnachtingen langs de route zijn afwisselend, eenvoudig en avontuurlijk. We zijn zes dagen onderweg en lopen 18-22 km per dag.

Pad van je eigen wijsheid
Ga mee op ontdekkingsreis en ervaar de bijzondere aspecten van het pelgrimsleven op de Walk of Wisdom. We starten in Nijmegen over onverharde paden en door glooiende landschappen over de grens met Duitsland. De overnachtingen langs de route zijn afwisselend, uniek en karakteristiek. We zijn zes dagen onderweg en lopen gemiddeld 20 km per dag. Als een echte pelgrim neem je je eigen rugzak mee, dus alles wat je achter laat is mooi meegenomen!

Reis naar binnen
Dit is niet zomaar een wandeltocht, maar vooral een reis naar binnen. We gaan op pad aan de hand van een thema of vraag en onderweg werken we met storytelling, kleine opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, stilte of juist een goed gesprek. We begeven ons op onbekend terrein en van de geijkte paden. Letterlijk en figuurlijk. Een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen in de ontmoeting met anderen.

Praktische info
– Maximaal aantal deelnemers: 6 personen
– Startpunt in Nijmegen, eindpunt in Ravenstein
– We lopen in totaal ruim 90 km
– Deze route is ontwikkeld en uitgezet door de Stichting Walk of Wisdom. Voor meer informatie en proeven van de route: walkofwisdom

Annemieke Oost van DailyPilgrim en Jennecke Stradmeijer van KO’AN Training begeleiden de reis en zijn beide bevlogen pelgrim en professioneel coach/trainer. We gaan op pad met max. 6 deelnemers en we houden rekening met de COVID-19 maatregelen.
 
De echte ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het kijken met nieuwe ogen.
 

Informatie

18 apr 2022
9.30 - 15.00
750,00 Inclusief programma en begeleiding, 5 overnachtingen, ontbijt en diner + startpakket Walk of Wisdom
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?

Stevenskerk
Sint Stevenskerkhof 62
6511 VZ Nijmegen

Contact

6- daagse Pelgrimstocht Loop je VRIJ!