01feb 2022
Nieuwe Maancirkel


Westerlee

De nieuwe Maancirkel is een Cirkel van vrouwen die iedere maan(d) bij elkaar komen om met elkaar te delen wat er speelt in hun leven en elkaar te ondersteunen in hun ontwikkeling. Deze cirkel is open, dus je kunt ieder moment instromen.

Een Maancirkel is een Cirkel van vrouwen die iedere maan(d) bij elkaar komen om met elkaar te delen wat er speelt in hun leven en te leren van elkaars levenswijsheid.

Aan het begin van iedere Maancirkel maken we verbinding met de Natuur en haar Krachten en ons diepere zelf.  Tijdens de Maancirkel  werken we met de energie van de Maan en thema’s die daar op dat moment bij horen. We voeren rituelen uit en gaan de verbinding van het Zusterschap aan. We delen wat ons bezighoudt en waar we tegenaan lopen in ons leven en we doen helingswerk. 

Tijdens deze maancirkels met Nieuwe Maan gaan we werken met dat wat we de komende periode graag willen manifesteren in ons leven. Dat gaan we doen door middel van visualisaties, tekenen, schrijfoefeningen. We laten ons daarbij ondersteunen door de energie van de maan en de kracht van het water en het vuur. 

We doen dit binnen de veiligheid van een Heilige Ruimte die we aan het begin van iedere bijeenkomst van de Maancirkel opnieuw samen creëren.

Deze cirkel is open, dus je kunt ieder moment instromen.

Informatie

01 feb 2022 | Maandelijkse bijeenkomst met Nieuwe Maan.
19.30 - 22.00
30,00 zie https://touchforgrowth.nl/maancirkel

Waar?

Touch for growth
Veenweg 18
9678TL Westerlee

Nieuwe Maancirkel