VR 30 april 2021 9.30-11.30 uur
Mindful wandelen
Wekelijks. Mooie locaties in of omgeving Westland.

Als het weer het toelaat biedt Biefit Loopschool Westland op de vrijdagochtend ‘Mindful Wandelen’ aan. Het gaat hierbij niet om het aantal kilometers dat we lopen. Het doel is om een stukje bezinning te bewerkstelligen in een fijne, ontspannen en gezellige sfeer met een mooie verbinding. Tussendoor doen we regelmatig een oefening om deze doelstellingen extra te ondersteunen. Denk daarbij aan ademhalingsoefeningen, een korte meditatie, laagdrempelige kracht- en lenigheids oefeningen.

We wandelen vanaf diverse mooie locaties in de regio Westland en omstreken. De afstand die we wandelen, is gemiddeld 6 km. Met deze manier van mindful bewegen ontdek je hoeveel invloed je zelf hebt op je algehele gezondheid. Na afloop drinken we graag nog een kopje koffie of thee met elkaar. Niet verplicht maar je zou het kunnen zien als een bijbehorend programma onderdeel.

Voordeelkaart
Deze wandeltrainingen vinden plaats op de vrijdagochtend vanaf 9:30 uur. De kosten bedragen €10,- voor een losse wandeling of  € 75,00 voor een strippenkaart van 10. Deze kaart is 3 maanden geldig. Je kunt op elk moment instromen. Een dag van tevoren word de locatie bepaald waarvandaan we gaan wandelen. We kunnen dan de weersvoorspelling meenemen in de afweging. Daarom staande locaties niet aangegeven staan in de web-agenda op de website. Aanmelden: stuur een mailtje via het contactformulier of bel met George: 12-858535

Je hebt geen ervaring nodig. Alleen goede schoenen en comfortabele kleding. Dus wil je ook op een laagdrempelige manier lekker fit en in vorm blijven? Meld je dan snel aan.

Meer Informatie + Aanmelden

30 april 2021
10,00 | Losse wandeling: €10,- Strippenkaart voor 10 wandelingen €75,- (3 maanden geldig)

0612858535 / 0612858535
george.edelman65 AT gmail DOT com

Wordt een dag van tevoren bekend gemaakt in de appgroep., Westlandstraat, Wekelijks. Mooie locaties in of omgeving Westland.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.