ZA 25 januari 2020 11.00-17.00 uur
SAMEN - Relatie cyclus
Enschede

SAMEN

Voor iedereen die wil werken aan betere relaties, individueel of samen met je partner. Of het nu gaat om een intieme relatie of de relatie met je ouders, kinderen, vrienden, collega's, buren of medereizigers: relaties hebben we allemaal. We hebben ze nodig om onszelf te leren kennen en te ontwikkelen. Het zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf. 
Het ligt in onze aard om ervaringen met anderen te delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar. Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is een van de moeilijkste dingen. 
Ongemerkt be├»nvloeden onuitgesproken verwachtingen, tegenstrijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ine.ectieve boodschappen en emoties onze communicatie met elkaar. En daar willen we samen mee aan het werk. 

In totaal kunnen er minimaal 6 en maximaal 10 mensen deelnemen aan deze groep. Tussen de 7 bijeenkomsten door is er gelegenheid om met ons te reflecteren over zaken die je in het dagelijks leven tegenkomt in de relafeer. Hiermee denken we een goede bedding te scheppen om gedurende een maand of vier te werken aan je relaalles wat je daarin tegenkomt. Het resultaat kan zijn dat je je meer en meer verbonden gaat voelen met de juiste mensen om je heen.

Opgave via roots-and-wings/contact.html of bel Tosho Kooimans 43741939

Meer Informatie + Aanmelden

25 januari 2020 t/m 18 april 2020 | In totaal 7 bijeenkomsten van 11 tot 17 uur om de 2 weken op zaterdag in Enschede
500,00 | Eventuele kortingsmogelijkheden worden besproken tijdens de gratis intake

0643741939
toshokooimans AT gmail DOT com

Centrum Ruimte voor Balans, Potsweg 15 B, Enschede

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.