ZO 17 oktober 2021 10.00-12.00 uur
Zin op Zondag – thema: 'vele wegen, één thuis'
Ootmarsum

“Zin op Zondag” omvat 3 zondag-ochtenden met Wim Gaalman waarin hij zijn belangstelling voor spirituele stromingen deelt binnen westerse en oosterse (mystieke) tradities zoals Christendom, Hindoeïsme, Advaita Vedanta, Zen-boeddhisme, Theosofie en Antroposofie, maar vooral ook in Soefisme en sprookjes. Elke “Zin op Zondag” neemt hij een ander thema als uitgangspunt.

Wim spreekt in deze bijeenkomsten over het antwoord in ons leven op de enig belangrijke vraag ‘”Wie ben ik?”. Dat antwoord is de diepe kern van alle spiritualiteit, onafhankelijk van welke persoonlijke overtuiging, religie en/of filosofie dan ook.
In deze eerste "Zin op Zondag" met als thema: “vele wegen, één thuis” Wat we wezenlijk zijn, dat delen we. Je hebt de droom waarin alles zich afspeelt zelf gemaakt, een droom die elke dag op nieuw je aandacht komt stelen.We worden geboren en in de eerste levensjaren gebeurt er niet veel. Langzaam gaat dat veranderen. We groeien op en leren wat wel en niet mag en wat we moeten doen om geaccepteerd te worden. We ontwikkelen een ik-bewustzijn en huppelen vervolgens van waakbewustzijn naar slaapbewustzijn en de droomloze slaap. En vervolgens vice versa. We gaan op zoek in de buitenwereld naar de ideale staat, vul die zelf maar eens in. Maar diep binnenin ons blijft het diepe verlangen om de “smaak” van onze eerste levensjaren terug te vinden. Via materiële welvaart, een goede baan, een fijne relatie, religie, filosofie, wetenschap en via ……nog veel meer. Er zijn vele wegen, maar er is één thuis. Voor ons allemaal uiteindelijk hetzelfde thuis.

 

Meer Informatie + Aanmelden

17 oktober 2021 | inloop vanaf 9.30 uur
15,00 | inclusief koffie en thee tijdens inloop vanaf 9.30 uur. Contant betalen aub bij binnenkomst.

06 29551503
contact AT binnencirkelootmarsum DOT nl

Binnencirkel Ootmarsum, Walstraat, Ootmarsum

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.