DI 05 februari 2019 17.15-20.30 uur
'Vegalicious' Huiskamerrestaurant op ecogemeenschap Eikpunt
Lent

Dinsdag 5 februari kun je weer aanschuiven aan de lange tafel voor een heerlijke duurzame (want grotendeels biologische en helemaal plantaardige) maaltijd (of afhalen) op woongemeenschap Eikpunt.NB: Bestellen kan tot maandag 4 februari 12.00u via lovinglywholesome/huiskamerrestaurant/ 

Alles huisgemaakt door kok Anneke van "Lovingly Wholesome - Anneke kookt". 

Menu van deze week: vegalicious variatie op de traditionele Britse "Shepherd's Pie" 

Een verwarmende ovenschotel in laagjes met wintergroentes, een hartige jus, plantaardig gehakt met o.a. kastanjechampignons en bovenop een romige puree van aardappel en bloemkool die in de oven een knapperig korstje krijgt. 

Dieetinformatie: vegan (dus lactosevrij) en grotendeels tarwevrij (alleen de jus bevat een heel klein beetje tarwemeel. Als dit een probleem voor je is, vermeld dat dan even op het bestelformulier dan maak ik een aparte portie voor je met aangepaste jus). Op verzoek ook sojavrij te verkrijgen (vermeld dat dan ook op het bestelformulier).

Je kunt aan tafel om 17.30 of om 19.00u. Ook als je alleen bent, kun je gerust aanschuiven. Neem je de maaltijd toch liever mee, dan kun je afhalen tussen 17.15u en 20.30u op een vooraf aangegeven tijdstip (alleen niet precies om 17.30 of 19.00u vanwege de drukte die er dan is). 

Je kunt het hoofdgerecht bestellen in 3 portiegroottes (kind-normaal-groot) en er zijn 2 verschillende tarieven (minima en regulier). 

Kijk voor meer informatie op lovinglywholesome/huiskamerrestaurant, mail Anneke via infolovinglywholesome of bel 38062009Tot dan!? hartelijke groetjes, Anneke

Meer Informatie + Aanmelden

05 februari 2019
7,00 | Prijs voor minima €7,-/€3,50 kind. Reguliere prijs €8,50/€4,25kind. Extra grote portie mogelijk voor

Ecologische Meergeneratiewoongemeenschap Eikpunt, Duitslandstraat 4b, Lent

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.