MA 29 november 2021 19.30-21.00 uur
Online netwerkbijeenkomst voor leden

Online netwerkbijeenkomst voor leden en aspirant-leden op maandagavond 29 november 2021


Thema: goed voorbereid de winter in :) 


Alle aangesloten ondernemers van Bewust Nijmegen én zij die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap zijn welkom bij deze netwerkbijeenkomst! 

We ontmoeten elkaar op maandagavond 29 november online via Zoom (je krijgt een link na aanmelding). 

Centraal op deze avond staat het elkaar ontmoeten, elkaar beter leren kennen én kijken wat voor inspiratie- en samenwerkingsmogelijkheden er onderling zijn, zeker nu we weer een onzekere winter tegemoet gaan.  

 

Programma:

Inloop: 19.00-19.30u
Programma: 19.30-20.30u  
"Napraten": 20.30-21.00u

Tijdens de inloop & het "napraten" (beide een halfuur) is er geen programma, maar daartussen is er een uur met een wat omlijnder programma. Net als bij eerdere online netwerkbijeenkomsten afgelopen winter en voorjaar. 

Dit bleek een prettige manier bleek om meer verschillende mensen te spreken en meer de diepte in te gaan. 

In de zogenaamde 'breakout rooms' binnen Zoom, komen we steeds in wisselende groepjes van 3-4 personen bij elkaar te zitten.

Zo kunnen we in kleine kring onszelf voorstellen én - aan de hand van per groepje steeds een andere vraag - meer ontdekken over hoe we elkaar als ondernemers kunnen inspireren, steunen en wellicht zelfs kunnen samenwerken. We doen dit, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, in 2 of 3 rondes. 

 

Thema:

De vragen die deze avond o.a. aan bod komen zijn: hoe kijk je naar de voortzetting van de activiteiten van je praktijk of onderneming deze winter, als er eventueel nog weer strengere maatregelen gaan komen? Heb je al ideeën, of heb je juist een behoefte aan tips en inspiratie van de andere leden? Wellicht zijn er mogelijkheden om samenwerking aan te gaan, of om elkaar af en toe (online) te treffen als stok achter de deur, mochten we weer veel thuis komen te zitten? We leggen vast verbinding met elkaar! 
 

Locatie: 

Online via Zoom (je ontvangt de link na aanmelding).


Aanmelden: 

Je kan jezelf aanmelden via de het aanmeldformulier hier recht onderaan de pagina. Let erop dat je als eerste het aantal personen moet selecteren; als je alleen jezelf aanmeldt, kies dan '1'.  Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Heb je nog vragen over deze avond, dan kan je die mailen naar anneke AT bewustnijmegen DOT nl of bel gerust met 06-38062009. 


Aspiranten/introducés: 

Aspirant-leden zijn ook welkom, dus als je een introducé wilt "meenemen" kan dat. Meld je diegene dan wel ook even aan? Nóg fijner is het als diegene zichzelf aanmeldt, met zijn/haar eigen naam, bedrijfsnaam en e-mailadres.  

 

Hartelijke groet,
Anneke Comello
coördinator Bewust Nijmegen 

Meer Informatie + Aanmelden

29 november 2021

Online via Zoom

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.