DO 30 september 2021 19.30-21.00 uur
Netwerkbijeenkomst voor leden (live)
Lent

Netwerkbijeenkomst voor leden en aspirant-leden op donderdag 30 september 2021


Alle aangesloten ondernemers van Bewust Nijmegen én zij die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap zijn welkom bij deze netwerkbijeenkomst. 

We ontmoeten elkaar op donderdagavond 30 september in de hele grote huiskamer van ecowijk Eikpunt (Nijmegen-Lent). 

Centraal op deze avond staat het elkaar weer live ontmoeten, de gezichten van de online sessies én de nieuwe leden nu eindelijk 'echt' zien, elkaar beter leren kennen én kijken wat voor inspiratie- en samenwerkingsmogelijkheden er onderling zijn! 

 

Programma 

Tijdens de inloop & de "borrel" (beide een halfuur) is er geen programma, maar daartussen is er een uur met een wat omlijnder programma. Net als bij de online netwerkbijeenkomsten. Dit bleek een prettige manier bleek om meer verschillende mensen te spreken en meer de diepte in te gaan. 

Onder het genot van een kopje thee/koffie én een (h)eerlijk taartje van cateraar Renate van Thee van Toen, zelf ook lid van Bewust Nijmegen, komen we steeds in wisselende groepjes van 4 bij elkaar te zitten.

Zo kunnen we in kleine kring onszelf voorstellen én - aan de hand van per groepje steeds een andere vraag - meer ontdekken over hoe we elkaar als ondernemers kunnen inspireren, steunen en wellicht zelfs kunnen samenwerken. We doen dit, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, in 2 of 3 rondes. 

Bij de indeling van tenminste één van de rondes zal ik expliciet zoveel mogelijk mensen van eenzelfde soort onderneming bij elkaar zetten, en er zal ook één ronde zijn met juist zoveel mogelijk variatie. 


Inloop: 19.00-19.30u
Programma: 19.30-20.30u  
Borrel: 20.30-21.00u


Locatie: 

Ecowoongemeenschap Eikpunt, Duitslandstraat 4, 6663 LE Lent. 
Er is hier ruim gelegenheid om je fiets of auto te parkeren.
Op de dag vóór de bijeenkomst ontvang je nog een mailtje met parkeerinformatie. 


Aanmelden: 

Je kan jezelf aanmelden via de het aanmeldformulier hier recht onderaan de pagina. Let erop dat je als eerste het aantal personen moet selecteren; als je alleen jezelf aanmeldt, kies dan '1'. 

Voor de thee/koffie, een taartje, en een - al dan niet alcoholisch - drankje bij de "borrel" vragen we een bijdrage van €6,50 per persoon. I.v.m. de taart kan je je aanmelden tot uiterlijk woensdagochtend 29 september 10u. 

Heb je nog vragen n.a.v. deze avond, dan kan je die mailen naar anneke AT bewustnijmegen DOT nl 


Aspiranten/introducés 

Aspirant-leden zijn ook welkom, dus als je een introducé wilt "meenemen" kan dat. Meld je diegene dan wel ook even aan? Nóg fijner is het als diegene zichzelf aanmeldt, met zijn/haar eigen naam, bedrijfsnaam en e-mailadres.  

 

Hartelijke groet,
Anneke Comello
coördinator Bewust Nijmegen 

Meer Informatie + Aanmelden

30 september 2021

Ecowijk Eikpunt, Duitslandstraat 4, Lent

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.