DI 16 maart 2021 19.00-21.00 uur
Online Masterclass PR voor leden Bewust Nijmegen, deel 2 van 2
Online

Bied jij een dienst of product aan die waardevol is voor de wereld en of andere mensen? Maar word je nog weinig gevonden of heb je het idee dat je nog meer potentiële klanten zou kunnen bereiken? Of kun je hen niet goed overtuigen met je verhaal? Dan zijn deze duo-Masterclasses PR en Marketing, speciaal voor leden van Bewust Nijmegen, echt een aanrader!

Promotie maken voor jezelf en je bedrijf: het kan zijn dat je hier wat weerstand bij voelt. Maar om iets te kunnen betekenen voor anderen en om je geld te verdienen moeten klanten weten dat je er bent. Zichtbaarheid is dus van belang. Maar als je potentiële klant je gevonden heeft, dan is een helder verhaal belangrijk. En dat verhaal moet niet alleen helder zijn, maar ook getuigen van jouw vakmanschap, je passie en je mogelijkheden. Kortom, het moet mensen overtuigen dat jij ze verder kan helpen.

Hoe doe je dat? We gaan dit ontdekken in twee Duo-Masterclasses, die alleen in combinatie met elkaar gevolgd kunnen worden.

Twee Duo-Masterclasses PR & Marketing 

° In de eerste Masterclass "Merk Identiteit" op dinsdag 2 maart gaan we goed bekijken waarom we ons verhaal gaan vertellen & tot wie we ons richten. 

° In de tweede Masterclass "Middelen en Kanalen" op dinsdag 16 maart gaan we het hebben over hoe we ons verhaal vertellen & waar (via welke kanalen) we dit het beste kunnen doen.   

Door wie? 

De Masterclasses worden gegeven door Bewust Nijmegen-lid Lotte Luigjes van Studio Alott. Vanuit Studio Alott brengt Lotte op een bewuste manier en met aanstekelijke passie merken of ideeën naar het volgende niveau. Met gefundeerde strategieën, onberispelijke ontwerpen en krachtige content is Alott dé multidisciplinaire studio voor blije commerciële bedrijven en idealistische merken. Zie ook https://alott.nl/

Programma van deze tweede Masterclass "Middelen & Kanalen"

In de eerste Masterclass zijn we aan de slag gegaan met waarom we ons verhaal vertellen en tot wie we ons richten. Nu we dit helder hebben kunnen we invullen hoe we ons verhaal gaan vertellen en waar we dit gaan doen. Deze keuzes vloeien namelijk voort uit de eerste vragen.

Is jouw verhaal het best over te brengen doormiddel van geschreven tekst met fotografie zodat mensen het rustig op hun gemak kunnen doornemen? Of leent jouw verhaal zich voor video en of podcasts? En waar kan jouw klant jouw verhaal vinden?

Tijdens deze tweede Masterclass bespreken we in grote lijnen de inhoud en inzet van de middelen en kanalen. Mocht er naderhand behoefte zijn aan meer verdieping dan kunnen we dit één-op-één oppakken of bij genoeg geïnteresseerden er een nieuwe les aan wijden.

Heb je vragen die je graag behandeld ziet in de webinar? Stuur ze vooral in!

°Je kan ze bij het aanmeldformulier al bij de "notities" vermelden, of stuur een mail naar anneke AT bewustnijmegen DOT nl

° Nog leuker: post je suggesties en vragen in de besloten LinkedIn groep voor leden van Bewust Nijmegen. Zo kunnen we van elkaar al zien waar we nieuwsgierig naar zijn & komen we misschien samen op nóg betere ideeën!

Hoe ziet de avond eruit?
° korte introductie
° doornemen van vragenlijst
° in breakout rooms elkaars antwoorden toetsen
° korte vragenronde
° pauze
° uitleg aan de hand van voorbeelden
° in breakout rooms eerste indruk website toetsen
° korte vragenronde
° afronding en inbreng input volgende les

Kosten Duo-Masterclasses PR & Marketing voor leden van Bewust Nijmegen
De kosten voor deelname aan deze twee Masterclasses samen bedraagt €20 (excl. BTW). Ook voor de ondernemers die al een propositie hebben is de eerste les interessant omdat het goed is om je propositie om de zoveel jaar opnieuw te toetsen.

Datum: dinsdag 16 maart 2021
Tijd: 19.00u - 20.30u (uitloop naar 21.00u)
Kosten: €20 (excl. 21% BTW) voor beide Masterclasses samen
Waar: online (via Zoom)

Aanmelden

Je kan/kon je hiervoor voorafgaand aan de eerste Masterclass op 2 maart voor aanmelden via dát agenda item (aanmelden kan/kon alleen voor beide Masterclasses samen). Heb je een bijzondere reden waarom je alleen aan deze tweede Masterclass wilt meedoen, stuur dan even een mailtje naar anneke AT bewustnijmegen DOT nl 

 

Meer Informatie + Aanmelden

16 maart 2021

0638062009
info AT bewustnijmegen DOT nl

Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.