ZO 17 mei 2020 09.00-10.00 uur
Hartecirkel

Welkom in onze Hartecirkel

Wij maken graag ruimte voor jou om je verhaal te delen in een sfeer van aandacht vanuit het hart.

In Leiden vormen wij als coaches, therapeuten, lichaamswerkers, andere gezondheids- en leefstijldeskundigen het Bewust Leiden netwerk. Ons werk bestaat veelal uit 1 op 1 sessies of werk met groepen. Ons vak kunnen we nu niet op de vertrouwde manier uitoefenen. Maar wat we wel kunnen is er zijn en luisteren. Wij zetten ons in deze bijzondere tijd graag op die manier extra in voor jou.

We doen dat met een Hartecirkel. Hierin bieden we jou de ruimte om met anderen te delen hoe het met je gaat. In de Hartecirkel deel je wat er op dat moment in je leeft. De essentie is dat je contact maakt met je persoonlijke ervaring; hoe jij geraakt wordt door wat er gaande is in de wereld en in jouw leven. Wat je krijgt is oprechte aandacht; de meest bekrachtigende bevestiging die je kunt krijgen. We reageren niet op elkaar, geen adviezen of tips. Alleen luisteren.

Meestal zit je tijdens een Hartecirkel ook letterlijk in een cirkel maar nu doen we dat natuurlijk online. Vanzelfsprekend gelden hier regels van vertrouwelijkheid en veiligheid. Alles wat gedeeld wordt blijft binnen de Hartecirkel.
Na de cirkel laat je de informatie als het ware weer achter je. Het aangeraakt zijn door de aandacht en de woorden van de anderen neem je met je mee; je kunt het zien als voeding voor hart en ziel.

We houden tot 30 april twee Hartecirkels per week: op maandagen van 9.00 tot 10.00 uur en op donderdagen van 16.00 tot 17.00 uur. Daarna kijken we of we het eventueel verlengen.

Twee hosts vanuit Bewust Leiden zullen de cirkel vormgeven.

Alles wat je hoeft doen is een mailtje sturen naar info@bewustleiden.nl en je krijgt een linkje en uitleg zodat je kunt deelnemen.

Meer Informatie + Aanmelden

17 mei 2020 | In april en mei : Elke maandag van 09.00-10.00 en elke donderdag van 16.00-17.00


Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.