ZO 09 februari 2020 20.00-22.00 uur
Vollemaan viering IJsmaan - Diepgang
Leiden

De volle ijsmaan – 9 februari 2020 DIEPGANG

De ijsmaan markeert de voorzichtige overgang van de winterse rust en bezinning naar de eerste nieuwe energie van de lente.
Van oudsher namen de mensen tijd om een moment stil te staan bij de verandering van seizoen. Vieringen als Imbolc (Keltisch feest ter ere van de Godin Brigid - vuurgodin, vruchtbaarheidsgodin en van de inspiratie/poëzie) en Maria Lichtmis in de christelijke traditie, komen gelukkig langzaam maar zeker weer meer terug in onze bewuste beleving.
We nodigen je graag uit om in de stroom van deze oude wijsheid te vieren hoe het licht van binnen weer naar buiten gaat stralen. Deze volle ijsmaan staat in het teken van Leeuw, en gaat nog dieper in op het vuur in onze harten. Het is een mooi moment om te kijken naar dat wat jouw licht nog dimt en wat jouw liefde en aandacht vraagt.

Dit is ook de tijd van iets nieuws starten, van inspiratie en openen.
Alles in de natuur heeft diep in de grond gezeten om te overleven. Bomen en planten hebben weinig last gehad van de gure koude winter, hun levenskracht is juist sterker en groter geworden door deze periode van terugtrekken. Zo laten ze voorzichtig weer hun knopjes zien. De sneeuwklokjes en krokussen moedigen ons aan om in ons eigen tempo weer naar buiten te komen. Zaden kunnen geplant worden maar hebben nog bescherming nodig voor het ontkiemen. De vruchten hiervan, en van jouw werk, zullen pas later zichtbaar worden.

Dromen hebben, net als zaadjes, diepte en rust nodig om goed te kunnen wortelen. Diepgang en goede wortels zijn de basis waaruit ze groeien en uiteindelijk vruchten kunnen dragen. Daarom is het belangrijk je plannen goed voor te bereiden, de tijd nemen die nodig is, om de basis te leggen voor dat wat je het komend jaar vorm wilt geven en te vertrouwen dat de juiste dromen wortels schieten en de vruchten zullen dragen in het najaar.

We nodigen je uit mee de diepte in te duiken en te onderzoeken wat deze periode voor jou kan betekenen. Om zicht te krijgen welke dromen er in jou liggen te wachten om gezaaid te worden. En hoe jij jouw licht weer in volle glorie de wereld in kan laten schijnen?

Wees welkom
Marike en Floor

Inloop 19.45, start 20.00, einde 22.00 met kans op kleine uitloop tot 22.30
Er is plaats voor 8 vrouwen
Investering 10 euro

 

Meer Informatie + Aanmelden

09 februari 2020 t/m 06 februari 2020
10

Zeemanlaan 5, Leiden

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.