MA 17 februari 2020 19.30-22.00 uur
Filmavond GIFT - Imagination creates the future
Leiden

Imagination creates the future - die zin alleen al zet de deur naar allerlei mogelijkheden open.

En het is zo waar, alles wat er nu is, was ooit een idee, een beeld, een verlangen dat iemand had. Iets wat er nog niet was maar waar in veel gevallen met aandacht en liefde een vorm voor kwam.
Net als de Geluksroute eerst een droom was, een heldere droom, en die tot leven kwam doordat mensen door die deuren van mogelijkheden stapten. Wat niet voor mogelijk werd gehouden, want zonder budget, zonder pr en marketing strategie, zonder vaste afspraken en verdeling van taken, kun je binnen de gebaande paden niets organiseren.
Toch heeft het vertrouwen op de creatiekracht, steeds op nieuws vanuit niet-weten en de moed om af te stemmen in vertrouwen op wat de volgende beste stap zou zijn, zoveel meer mogelijk gemaakt en met zoveel meer vreugde ook, dat was zonder imagination een stuk saaier geweest.

Gelukkig besluiten ook steeds meer bewuste ondernemers hun werk ook op die manier vorm te geven, met vertrouwen op de weg die ze te gaan hebben, de koers voor hun praktijk of bedrijf te plannen en uitzetten. Om zo congruent en bezield hun werk de wereld in te brengen.
Het is heerlijk om met bewuste ondernemers hierover samen te komen en elkaar te stimuleren en steunen. Dan doen we met Bewust Leiden en omstreken.

Zo is ook deze film tot stand gekomen, vanuit een verlangen om te laten zien wat er gebeurd als je los komt van "hoe het hoort" en hoe het nu eenmaal werkt, en je eigen visie durft vorm te geven. Met prachtige voorbeelden uit de "Gifting economy/beweging" Het is een ontroerende film die tot mijmeren uitnodigt en daarna tot actie. Om op jouw manier vriendelijkheid en geven tot uitdrukking te brengen in jouw leven van alledag. Want dat is natuurlijk het meest boeiende/belangrijkst/urgentst ; hoe brengen we het in de praktijk.

Je kunt via deze link de trailer bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=qPPnoPuf9nI

We zijn welkom in het pop-up atelier/praktijk van Kristel van Deursen op de Schipholweg. Daar zijn we heel dankbaar voor.

Tijdens deze avond kan je andere moedige harten ontmoeten en delen hoe jij jouw imagination de future naar je toe laat fluisteren.

Ben je erbij? Je bent ook welkom om iemand mee te nemen.

De avond is vrij toegankelijk, maar als je het leuk vindt om alsnog een bijdrage te doen voor de gemaakte kosten is dat heel welkom.
Let op: als je je opgeeft gaan we er ook vanuit dat je komt. Wil je daar zorgvuldig mee omgaan?

Meer Informatie + Aanmelden

17 februari 2020 t/m 06 februari 2020

Lightup.today , Schipholweg 101D, Leiden

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.