ZA 01 februari 2020 00.00-00.00 uur
Individueel Jaarprogramma 'Thuis in mezelf'
Dit jaarprogramma kan ieder moment starten, plaats in overleg.

In het individuele JAARPROGRAMMA 'Thuis in mezelf' maken we samen een rijke ontdekkingsreis naar jouw intrinsieke vrijheid en potentie, naar waar jij werkelijk thuis bent in jezelf. We hebben regelmatige ontmoetingen, soms 1 uur, soms een halve of hele dag. Vaak lichtvoetig, altijd met een stevige achterliggende koers van wijsheid en compassie. Helemaal aansluitend bij waar jij nu bent, bij jouw leven, jouw tempo.Frequentie, tijden en locatie zijn in overleg.
Vraag gerust vrijblijvend meer informatie.

Testimonial:

"In het coachingsjaar was er om de week een moment samen met Ingrid om te delen, te voelen, te aarden, stil te zijn, buiten te wandelen. Een heel voedend jaar, waarin veel zaadjes zijn geplant die langzaam beginnen te ontkiemen en in hun eigen tempo verder mogen wortelen en uitgroeien. Ingrid plant met zorg en een scherpe blik. Ziet en voelt wat er nodig is en beweegt mee met die behoeften. Ze put daarbij onder andere uit haar eigen zen-leraarschap, waardoor Japan op een mooie manier vaak voelbaar aanwezig is.
Ze ziet ook heel goed mijn kwaliteiten en potentie en heeft deze in een rode draad door het jaar heen gevoed en daardoor laten opbloeien. Haar eigen nieuwsgierigheid werkt aanstekelijk en ze staat open voor alles waardoor de gesprekken ook vaak een uitwisseling waren van ervaringen, gedachten en ideeën. Zo heb ik  Ingrid op mijn bijzondere reis afgelopen jaar ervaren; als vrolijke en wijze begeleider. Zo’n kado aan jezelf met haar wens ik iedereen toe."

Meer Informatie + Aanmelden

01 februari 2020 t/m 30 januari 2021 | Dit jaarprogramma kan ieder gewenst moment beginnen. Tijden en locatie zijn in overleg.
| Afhankelijk van de frequentie, vraag gerust vrijblijvend meer informatie

06 51 077 499
shugetsu1 AT gmail DOT com

In overleg, Dit jaarprogramma kan ieder moment starten, plaats in overleg.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.