ZO 14 oktober 2018 10.30-17.00 uur
Familieopstellingen
Vijfhuizen

Niet-verwerkte grote gebeurtenissen in je familie-geschiedenis kunnen je behoorlijk belemmeren. In elk mensenleven, in elke familie, vinden grote gebeurtenissen van leven en dood plaats. Vaak is dit te groot, te pijnlijk, met schuldgevoel en schaamte beladen, en wordt het niet verwerkt maar "geparkeerd".  In de volgende generaties speelt dit door, om te helpen herinneren dat het niet is waar het hoort. 

In een opstelling werken we vanuit een vraag, verlangen of probleem in je dagelijks leven. Een opstelling maakt de ziek-makende onderliggende dynamiek zichtbaar en tastbaar, met behulp van representanten (andere deelnemers aan de workshop of voorwerpen). Als duidelijk is geworden wat er werkelijk speelt, kan er een beweging naar heling op gang komen en kan de liefde weer stromen. 

Ik heb verschillende vormen van opstellingen tot mijn beschikking als ingang om een passend anwoord te kunnen vinden voor de vragen van deelnemers. Ik werk b.v. vaak met innerlijke psychologische delen, of fysieke organen in een persoon.

Issues of vragen op allerlei levensgebieden kunnen m.b.v. de opstellingenmethodiek worden opgehelderd, b.v. je relatie met familieleden, partner, verlangens, levensvragen, lichamelijke klachten, werksituaties, geld.

In een workshop krijgt elke deelnemer wat hij/zij nodig heeft, of wel in een eigen opstelling, als representant in de opstelling van een andere deelnemer of als toeschouwer. Deelnemers ervaren een vorm van samen zijn in een sfeer van respect en heling.

Ik werk vanuit mijn intuïtie, jarenlange ervaring in en kennis van familieopstellingen, en mijn levenservaring.

Meer Informatie + Aanmelden

14 oktober 2018
20,00 | plus een bijdrage voor de inhoud van de workshop op basis van je eigen waardebepaling achteraf en na

0235272235
mia AT constellations-at-work DOT nl

Villa Vijf33, Kromme Spieringweg 533, Vijfhuizen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.