MA 22 juni 2020 19.30-22.00 uur
1001 downloads 'Eigenwaarde - online event
Velsen-zuid

Wil jij ook jouw eigenwaarde verbeteren en hiermee je hele Zijn en gebieden in je leven optimaliseren? Deze downloads doen dit voor jou. Je zult krachtige Meditatieve-Technieken ervaren voor je onderbewustzijn. Je systeem krijgt een super-upgrade.

DIEPE WERKING:

Ontvang in een diepe ontspannen staat 1001 downloads voor jouw onderbewustzijn op het gebied van Eigenwaarde. Het enige wat je hoeft te doen is te ontspannen, luisteren en 'ja' zeggen. Een gezonde eigenwaarde is de basis van Jouw Gehele Zijn: de relatie met jezelf, met anderen, jouw gezondheid, je gedrag, je werk, jouw mogelijkheden en jouw leven.

VERRIJKENDE ONDERSTEUNING:

Het ontvangen van 1001 Downloads geeft je healing op cellulair niveau. Het zelf-helend vermogen wordt geactiveerd. Je systeem wordt ge-upgrade naar een ondersteunend niveau. De gemaakte veranderingen in je systeem zullen verlichting geven en doorwerken in je dagelijkse leven. De één ervaart de mooie veranderingen direct, de ander pas na een aantal dagen.

MEDITATIEVE TECHNIEKEN: 

De Technieken die gebruikt worden tijdens de downloads om deze ondersteuning te kunnen ontvangen zijn ontwikkeld door Vianna Stibal, de grondlegger van de ThetaHealing Technieken. Je hoeft geen voorkennis hierover te hebben.. Het ontvangen van de 1001 downloads is toegankelijk voor iedereen. 

VERHOOG JE KANSEN:

Deze 1001 Downloads kunnen jou positief begeleiden in het verkrijgen van een gezonde eigenwaarde. Verhoog je kansen door een sterke basis te creëren. Meld je meteen aan. 

ON DEMAND: 

Het online event is ook achteraf te beluisteren. Dit is nét zo krachtig als tijdens het LIFE event. Wanneer je besteld en achteraf de downloads ontvangt kun je ze ook in 4 blokken van 250 downloads ontvangen (ca. een half uur per blok). Andere thema's zijn beschikbaar, inclusief de gratis '1001 downloads Evenwicht en Balans'.

Meer Informatie + Aanmelden

22 juni 2020 | Ook on demand achteraf terug te kijken + 29 juni 'Self-Worth' in Engels gegeven
80,00

06 2717 6152
thetahealingpower AT gmail DOT com

online, Velsen-zuid

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.