DI 03 maart 2020 10.00-11.15 uur
DRU Yoga: nu ook in Schalkwijk en in het centrum van Haarlem!
Haarlem

DRU Yoga is een zachte, vloeiende yogastijl waar iedereen op eigen niveau aan mee kan doen, ongeacht conditie of ervaring. In DRU Yoga worden de gewrichten altijd zacht gehouden, zodat de energie vrij kan doorstromen.

DRU Yoga werkt met:

  • DRU-varianten van klassieke asana's (houdingen)
  • Energy Block Release reeksen (EBRs): bewegingsreeksen gericht op het losmaken van blokkades op fyiek, mentaal/emotioneel of energetisch niveau.
  • Specifieke sequenties: afgestemd op de energie van Zon, Maan of Aarde en reeksen die de rug versterken, het hart openen of onze vitaliteit vergroten.
  • Visualisatie, affirmatie en mudra's (hand-/vingerhoudingen). 
  • Uiteraard is er ook aandacht voor het optimaliseren van de ademhaling (pranayama), evt. meditatie en een diepe eindontspanning.

En maart is dé tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak;
Daardoor maken we in de lessen gebruik van EBR5 (energetisch ruimte maken voor het nieuwe,  met de Boom van Transformatie roep je kracht terug waar je die eerder hebt weggegeven. We maken daarnaast gebruik van houdingen als de Zittende Twist, de Lichtstraal, de Sprinkhaan en Hoofd-naar-Knie houdingen , die het natuurlijke reinigingsproces van je organen ondersteunen. De Kapalabhati-ademhaling versterkt dit verder en natuurlijk doen we ook de Lever-oefening.

Deze holistische aanpak maakt DRU Yoga tot een zachte, veilige en zeer effectieve manier om patronen die zich in je systeem hebben vastgezet te gaan herkennen en geleidelijk te transformeren. Uitgangspunt is altijd de acceptatie van wat zich in het hier en nu aandient. Deze lessen vinden ook plaats in Haarlem Centrum op dinsdagavond 19.30-20.45 uur bij Yoga Moyo, Nassaulaan 39.

Meer Informatie + Aanmelden

03 maart 2020 | Aanmelden voor lessen in Schalkwijk kan telefonisch of via e-mail
8,50 | Proefles € 8,50 daarna 10-rittenkaart voor € 110,-

06-44006166
ebr AT zachtinjekracht DOT nl

De Regenboogslang (Oude VNU gebouw, nr 5-25), Ceylonpoort 5-25, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.