VR 31 januari 2020 19.00-22.00 uur
Workshop: Succesvol leven als Human Design Projectortype!
Haarlem

Ben jij volgens Human Design een Projector en wil je weten wat jouw gebruiksaanwijzing is en hoe je met jouw bijzondere talenten een succesvol leven kunt leiden, ook als ondernemer? Schrijf je dan in voor deze speciale workshop.

Mijn ervaring is dat 'projectoren' de angst hebben, dat als ze wachten, er niets meer gebeurd in hun leven. Heb je ook dat jij je als projector vaak niet gezien voelt tussen al die, in jouw ogen, 'indrukwekkende' energietypes? Mijn ervaring is ook dat veel vragen van de projector te maken hebben met energie en grenzen aangeven. Overigens is dat nu juist een groot talent van de projector.

Een projector is echt een heel ander type mens, met een hele eigen handleiding, die totaal anders is dan het voor het grootste deel van de mensheid geldt. Omdat ik zelf geen Projector ben heb ik Cecile gevraagd om samen deze workshop te geven. Ik zal een stuk Human Design theorie behandelen en mijn ervaringen delen in het omgaan met projectoren en tips geven die voor jullie leven belangrijk zijn.

Cecile vertelt hoe je jouw strategie het beste kunt volgen en deelt daarin haar ervaringen, maar je zult van haar ook horen hoe vreugdevol je leven eruit kan zien. Cecile en ik hebben samen een mooi programma gecreeerd waarin we in groepjes ervaringen uitwisselen en daardoor optimaal kunnen profiteren van de wijsheid die er bij iedereen aanwezig is. 

  • Hoe weet jij of je tot die 22% van de mensen hoort en projector bent?
  • Vraag voorafgaand aan deze workshop gratis jouw chart aan via mijn website! 

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Graag voorafgaand aanmelden via email.

Meer Informatie + Aanmelden

31 januari 2020 | Inloop vanaf 19.00 uur
47,00 | Gratis hand-out, koffie, thee en koekjes

023 537 22 30
kantoor AT spiritorigin DOT com

Centrum aan het Spaarne, Nassaulaan, 14, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.