WO 15 januari 2020 09.30-17.00 uur
Workshop Anodea Judith - Dancing up the spine
Haarlem

Leer van de internationaal gewaardeerde Anodea Judith hoe je jouw chakra’s leert voelen en begrijpen en hoe je met o.a. yoga, meditatie en ademtechnieken jouw chakra’s steeds weer in balans kunt brengen. Daar waar lichaam en ziel samenkomen, komen de zeven chakra’s samen met je diepste kern, je overtuigingen, je gedrag en je (levens)ervaringen.

Yoga helpt om de chakra's te openen en toegang te krijgen tot hun innerlijke mysteries. Leer hoe je jouw chakra’s leert voelen en begrijpen en hoe je met yogaoefeningen, meditatie, ademtechnieken en o.a. ook het chanten van mantra’s je chakra’s kunt optimaliseren. Hoe je jouw chakra’s steeds weer in balans kunt brengen en zo van de basis (root chakra) naar de top (crown chakra) klimt.

Anodea is vooral bekend om haar baanbrekende werk dat het chakra-systeem (wat zijn oorsprong vindt in het oude India) nieuw leven heeft ingeblazen, en vertelt over de diepgaande correlatie ervan met de menselijke psychologie. 

Ze heeft een master- en doctoraatsdiploma in psychologie en gezondheid, is een ervaren geregistreerde yogaleraar (500 uur E-RYT) en therapeut met levenslange studies in somatische psychologie, mythologie, geschiedenis, sociologie, systeemtheorie en mystieke spiritualiteit.

  • Ze heeft meerdere bestsellers geschreven waaronder ‘Wheels of Life’, ‘Eastern Body, Western Mind’ en ‘Chakra Psychologie, Reis door de Chakras’.
  • Ze wordt beschouwd als een van de belangrijkste experts op het gebied van de combinatie van chakra's en therapeutische problemen.

Tijdens de workshop laat de internationaal gewaardeerde Anodea Judith je jouw chakra’s op een gedegen manier ervaren en voelen en leer je oefeningen die je de rest van je leven kunt blijven inzetten om je chakra’s in balans te houden.

Meer Informatie + Aanmelden

15 januari 2020 | Inloop vanaf 09.15 uur
137,50

Yoga Innerwork - Huis ter kleef, Kleverlaan 9, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.