ZA 22 februari 2020 09.00-17.00 uur
Workshop Prenatale Opstellingen (PNO)
Haarlem

Krijg je je leven maar niet op de rit krijgt? Staan blokkades, spanning, onzekerheid of weerstand al je hele leven in de weg? Dan is het raadzaam om eens stil te staan bij de tijd voor de geboorte. In die tijd wordt - mét de prenatale hulpbronnen - het draaiboek geschreven voor zowel je geboorte als de rest van  je leven. Misschien was jouw levensbegin een valse start?  Fysiek, emotioneel of vanuit de familielijn? Dat werkt door. Met een Prenatale Opstelling wordt het levensbegin met terugwerkende kracht geoptimaliseerd en je fundament hersteld. 

Met een PNO (Prenatale Opstelling) herschrijf je het script. In deze workshop kun je als representant deelnemen of zelf een opstelling doen. (vooraf reserveren). Samenwerken om het voor het ongeboren kind kloppend te maken is onvoorwaardelijke liefde voor het leven.

Het is heel goed mogelijk dat voor de geboorte al belemmerende overtuigingen zijn opgebouwd. Emotionele belasting uit de familielijn of - gemengde gevoelens ten aanzien van de zwangerschap, - twijfels over de relatie, -  angst mbt de gezondheid of medische compl

  • In een Prenatale Opstelling worden de voorwaarden voor de optimale inzet van de prenatale hulpbronnen met terugwerkende kracht gecreëerd. Placenta, navelstreng, huidsmeer, vruchtwater en vruchtvliezen zijn die hulpbronnen.  Ze dragen er zorg voor dat de bevruchte eicel kan uitgroeien tot volwaardig mens. 

Geboren met de navelstreng om de nek, zwangerschapsvergiftiging, tweelingthematiek, overlijden van familieleden, poging tot abortus, afgestaan voor adoptie, zuurstofgebrek bij de geboorte, couveuse, lost twin syndrome. Een zwangerschap kan belast zijn.

Koffie thee en hapje inclusief, graag eigen lunch meenemen.

Meer Informatie + Aanmelden

22 februari 2020
150,00 | Als representant is de prijs 50,- Euro, mét persoonlijke PNO van 2 uur 150,- Euro

023-5477661 / 06-40562790
info AT tobeme DOT nl

Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6, Spaarne 112A, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.