MA 13 januari 2020 20.00-21.30 uur
Proefles Intuitief Tekenen, Schilderen en Boetseren
Haarlem

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Kom dan naar de Cursus Intuïtief Tekenen, Schilderen en Boetseren.

Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang. Alles wat je nodig hebt, is de wens om je creativiteit te ontplooien en je intuïtie te laten spreken. Laat je gedachten los en vertrouw op je gevoel. Kies de kleuren en vormen die je aanspreken en verwonder je over wat er ontstaat onder je handen. Neem de vrijheid om te spelen met het materiaal en het thema. Leef je uit!

  • Tijdens de cursus leer je hoe je bepaalde materialen kunt gebruiken, zoals pastelkrijt, waskrijt, houtskool en aquarelverf, maar het is geen ‘gewone tekencursus’ waarin je technisch goed leert tekenen en schilderen.
  • Het tekenen en schilderen werkt als middel om je gevoel te laten spreken en te leren vertrouwen op je intuïtie.
  • Je creativiteit krijgt hierbij alle ruimte, en er ontstaan dan ook vast heel bijzondere creaties, die je inzicht bieden in wat er in je onderbewustzijn speelt.
  • Je zult zien dat je hierdoor ook in het dagelijks leven gemakkelijker leert vertrouwen op je intuïtie bij het maken van keuzes.

De cursus bij KunstZIN Haarlem start vrijdag 17 en maandag 20 januari en bestaat uit 12 lessen. De cursus bij BVO start dinsdag 21 jan en bestaat uit 6 lessen. 

Eerst een keertje uitproberen?  Er zijn proeflessen op vrijdagochtend 10 januari, maandagavond 13 januari en dinsdagmiddag 14 januari.      

Meer Informatie + Aanmelden

13 januari 2020 | Er zijn cursussen op woensdagavond en op vrijdagochtend bij KunstZIN Haarlem en op dinsdagmiddag bij BVO in Overveen.
10,00 | Proefles € 10,-. Cursus van 12 lessen € 210 (bij KunstZIN). Cursus van 6 lessen € 92,50 (bij BVO)

06 2839 2641
inger.vanderwerf AT kunstzinhaarlem DOT nl

KunstZIN Haarlem, Regentesselaan 11, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.