DI 07 januari 2020 20.00-22.00 uur
Lezing over Tarot en Kabbalah
Haarlem

De Tarotkaarten verbeelden de 22 Hebreeuwse letters. Het zijn universele archetypes die de oerwetten van de schepping laten zien. Door op een kaart te mediteren stem je je hierop af en breng je rust en balans in je leven. Kom luisteren en ervaren bij deze lezing!

De Tarot is een reeks occulte afbeeldingen. De kaarten zijn nu bekend als een spel, maar hun oorsprong is de Joodse mystieke traditie, de Kabbalah. De Kabbalah is gebaseerd op de Tora, de eerste 5 boeken van de Bijbel. Daarin wordt vertelt hoe God de schepping creëert en onderhoudt.

De hele schepping is één groot systeem waarin mannelijke en vrouwelijke krachten samenwerken. Wij zijn geschapen naar Gods beeld en gelijkenis en ook wij werken met mannelijke en vrouwelijk kwaliteiten. Ons bewustzijn kan verdeeld worden in een mannelijk zelfbewustzijn en een vrouwelijk onderbewustzijn. Als we uit balans zijn, is ons onderbewustzijn in strijd met ons zelfbewustzijn. Met de kennis en de meditatietechnieken van de Kabbalah kunnen we weer in balans komen. Een praktisch onderdeel van Kabbalah is het werken met de Tarot.

De Tarotkaarten verbeelden de 22 Hebreeuwse letters. Elke Tarotkaart is een archetype dat in het groot werkt, maar ook in jezelf. Als je op de Tarotkaarten gaat mediteren verbind je je met de oerwetten van de schepping. Als je in stress leeft, werk je tegen de wetten van de natuur in. De Tarot kan je helpen om je weer te verbinden met de natuur die door-je-heenstroomt. Elke Tarotkaart is een sleutel naar innerlijke bewustwording en spirituele groei.

De lezing van 2 uur is lang - daarom zijn er ook 2 momenten met meditatie en innerlijke ervaringen. Deze lezing is mede de introductie van een cursus over de Tarot - (19 dinsdag-avonden in Flow Plaza).

Meer Informatie + Aanmelden

07 januari 2020
10,00

0642263838
hermio AT xs4all DOT nl

FLOW Plaza, Zaanenstraat 18, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.