DO 05 maart 2020 09.00-16.00 uur
Cursus: Touch for Health module II
Bennebroek

Deze mooie module verdiept je mogelijkheden voor herstel van de energiebalans van je testpersoon, waarbij het inzicht in de emotionele achtergronden van een klacht/ thema een belangrijke bijdrage geeft aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Misschien wel de mooiste van de 4 Touch for Health Modules! Hierin staan de 5 Elementen Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout centraal, zoals we die kennen uit de Chinese Geneeskunde. De energie in levensprocessen stroomt volgens het natuurlijke ritme van de 5 elementen.

  • Je leert waar die voor staan en welke emoties en andere aspecten daarbij horen.
  • De onbalansen in de energie die je bij het spiertesten hebt gevonden vertellen een verhaal, dat zichtbaar wordt als je ze plaatst in de 5 elementen en in het Meridiaanwiel.
  • Samen met je testpersoon onderzoek je de samenhang met diens klacht of thema.
  • Met dit inzicht én de technieken om de energiestroom weer te herstellen hef je de stagnatie in het proces of bij die klacht op, zodat degene die je behandelt weer in zijn/haar kracht komt en verder kan.
  • Daarnaast leer je een aantal nieuwe spiertesten, technieken om pijn te behandelen en breid je je mogelijkheden om voeding te testen uit. 

Ook deze module is weer een mix van theorie en veel praktisch oefenen, waardoor je je de nieuwe stof makkelijk eigen maakt en je jouw vaardigheid in het spiertesten verder opbouwt. Je ervaart tegelijkertijd hoe jouw eigen energie verbetert als je testpersoon bent voor een ander, met wie je de stof oefent.

Na afloop krijg je een officieel IKC certificaat, dat geldig is als je een kinesiologie opleiding gaat doen en dat therapeuten nascholingspunten oplevert. (KTNO erkend)

Meer Informatie + Aanmelden

05 maart 2020 t/m 09 april 2020 | 3 daagse cursus op 5 en 19 maart en 9 april 2020
295,00 | incl. cursusmanual, koffie/thee, soep bij de lunch

0614438483
info AT metta4balance DOT nl

Pratkijk Metta4balance, A. van der Hulstlaan 4, Bennebroek

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.