DO 23 januari 2020 09.16-09.16 uur
Cursus: Touch for Health module I
Bennebroek

Touch for Health is een prachtige methode die zich richt op het balanceren van energie. Een waardevolle cursus voor meer balans en energie voor jezelf en voor anderen!

Onze levensenergie stroomt door meridianen en volgt een natuurlijk ritme. Dagelijkse prikkels zoals temperatuursverandering, laagwaardige voeding, emoties en allerlei stressprikkels, dagen die balans uit. In Touch for Health leer je om energie te testen en op een natuurlijk manier in balans te brengen. Bijvoorbeeld via massage van reflexpunten, met specifieke oefeningen, door emotionele stress af te voeren of met voedingsmiddelen.

  • Dit kun je natuurlijk ook allemaal op jezelf toepassen! Herstel van je energiebalans kan letterlijk zorgen voor meer energie, concentratie verbetering, maar ook meer plezier, beter in je vel zitten, pijnvermindering, beter kunnen leren of meer rust in je spijsvertering. 

Er zijn 4 modules:
Deze 1e module van 3 dagen is een afgerond geheel, via de websitelink vind je meer info over de cursusinhoud. Vervolgmodules zijn een verdieping op het voorgaande. De cursus is een mix van theorie en praktisch oefenen, afgewisseld met energizers. Tussen de cursusdagen in zelf oefenen is leuk, je ervaart wat een betere energiebalans je brengt en je krijgt de spiertesten sneller onder de knie! 

Een inspirerende en waardevolle cursus, voor iedereen toegankelijk; een bijdrage aan goede zelfzorg en zorg voor je gezin, maar ook een mooie aanvullende tool voor therapeuten! Je krijgt na afloop een officieel IKC certificaat, dat therapeuten nascholingspunten oplevert vanwege erkenning door KTNO en dat ook geldig is bij kinesiologie opleidingen.

Meer Informatie + Aanmelden

23 januari 2020 t/m 20 februari 2020 | 3 daagse cursus; lesdagen: 23 jan, 6 en 20 feb.
295,00 | incl. cursusmanual, koffie/thee, soep bij de lunch

0614438483 / 0614438483
info AT metta4balance DOT nl

Praktijk Metta4balance, A. van der Hulstlaan 4, Bennebroek

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.