VR 06 december 2019 20.00-22.00 uur
Lezing over Kabbalah, Tarot en de Tree of Life
Haarlem

Lezing over Kabbalah en de mystieke waarde van de Tarot - Hoe je via het werken met de Tarot jezelf beter leert kennen - Hoe je rust en balans in je leven kan ervaren als je je verbindt met de oerwetten van de schepping.

Kabbalah is de joodse mystieke traditie. De basis is de Torah, de eerste 5 boeken van de Bijbel. De Torah vertelt hoe God de schepping creëert en onderhoudt. De hele schepping is één groot gebalanceerd systeem met mannelijke en vrouwelijke krachten. Wij zijn geschapen in Gods beeld en gelijkenis en als we ons in Kabbalah verdiepen, kunnen we beter begrijpen hoe wijzelf in elkaar zitten. Als we uit balans zijn, is ons onderbewustzijn (het vrouwelijke deel van ons bewustzijn) in strijd met ons zelfbewustzijn (het mannelijke deel). Via de kennis en de meditatietechnieken van de Kabbalah kunnen we weer in balans komen als we in onvrede leven. 

Naast Kabbalh is er ook aandacht voor Tarot en de Tree of life.
De Tarot staat bekend als een kaartspel, maar de oorsprong is de Hebreeuwse taal. De Tarotkaarten verbeelden de 22 Hebreeuwse letters. Elke Tarotkaart is een archetype dat in het groot werkt, maar ook in jezelf. Als je met de Tarotkaarten gaat werken verbind je je met universele wetmatigheden. Als je in stress leeft, werk je tegen de wetten van de natuur in. De Tarot kan je helpen om je weer te verbinden met de natuur die door-je-heenstroomt. Elke Tarotkaart is een sleutel (a Tarot-key) naar innerlijke bewustwording.

Er wordt gewerkt met een nieuwe reeks Tarotkaarten, die doorbouwt op de Tarot van de Golden Dawn, Paul Foster Case en Imre Vallyon. 2 uur luisteren is lang - daarom zijn ook er 2 klank-meditatie momenten. Kom luisteren en ervaren !

Meer Informatie + Aanmelden

06 december 2019
10,00 | of naar draagkracht

5259994 / 0642263838
hermio AT xs4all DOT nl

FLOW Plaza, Zaanenstraat 18, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.