DO 31 oktober 2019 10.00-13.00 uur
Training Magisch Werken - 3 maanden
Haarlem

Leer Licht werken en onderneem vanuit plezier. Training voor bewuste ondernemers; leer werken in afstemming met de universele wetmatigheden om meer, mooier en makkelijker te creëren dan je nu voor mogelijk houdt. Hart werken in de praktijk!

Hoe zou het zijn als je helemaal niet hoeft te ploeteren of presteren om het te ‘verdienen’? Hoe zou het zijn als werken en leven zich moeiteloos ontvouwen? En dat jij als (toekomstig) ondernemer meer, mooier en makkelijker kunt creëren dan je nu voor mogelijk houdt? 

Van denken naar weten. Van controle naar overgave. Van Doen naar Zijn.
Wanneer je vanuit harts gedragen inspiratie over gaat tot zuivere actie, ervaar je flow en voel je je gedragen door het grotere geheel. De weg ernaartoe gaat echter niet vanzelf. Omdat je waarschijnlijk je hele leven al DOET, is vertrouwen dat licht werken voldoende is echt wennen. Maar geen zorgen! In deze training werken we er stapsgewijs naartoe.

  • Ik reik je alle methodes en structuren aan die je nodig hebt. Ik maak onder andere gebruik van The Manifestation Wheel uit Transformational Presence, Theory U en alignment practices van Abraham en Bashar. Je wordt een bewuste krachtige creator!
  • Het allerbelangrijkste wat deze training je biedt is het diep doorvoelen, ervaren én verankeren van deze nieuwe manier van werken.
  • Je leert van andere onderneem(st)ers, je ervaart de magie tijdens de bijeenkomsten en je ziet hoe je buitenwereld zich aanpast aan jouw gewijzigde binnenwereld.

Ben jij er klaar voor om te leven en ondernemen op een manier die écht bij je past? Dan is dit het teken waar jij en ik op hebben gewacht! Let’s go!

Minimaal 4, maximaal 8 deelneem(st)ers; Bel of mail me voor een persoonlijke intake. 
 

Meer Informatie + Aanmelden

31 oktober 2019 t/m 30 januari 2020 | 5 bijeenkomsten van 3 uur op 31/10, 7/11, 28/11, 16/1 en 23/1/2019 & wekelijkse webinar van 45 minuten
750,00 | ex btw

06 - 22 395 395
marjagodvliet AT gmail DOT com

Yoga Innerwork of Flow Plaza, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.