DI 29 oktober 2019 19.30-22.00 uur
Thuiskomen; voor ieder die zijn eigen geluk niet langer in de weg wil staan. (4 bijeenkomsten)
Haarlem

Op 29 oktober start een serie van 4 bijeenkomsten ‘Thuiskomen, voor ieder die zijn eigen geluk niet langer in de weg wil staan. Mensen die te veel in hun hoofd zitten zullen zeker baat hebben bij dit programma.

Inhoud
We onderzoeken de ogenschijnlijke dualiteit tussen onze diepste verlangens en de moeite bij het realiseren daarvan.  We gaan kijken naar eventuele ‘unfinished business’ en oude beschermingsmechanismen, die het vervullen van onze verlangens in de weg staan. Door met milde ogen te kijken wordt onze hartenwens bekrachtigd en congruent. Zonder oordelen, moeiteloos en vrijwel woordeloos gaan we voorbij het denken en hervinden we onze natuurlijke staat van geluk.

Werkvorm
Groepsdialoog aan de hand van bewustzijn, stilte, vragen, luisteren, meditatie, lichaams- en stemgebruik. Dit vindt afwisselend plaats in alle bijeenkomsten. Eventueel wordt gebruik gemaakt van coaching technieken als StemDialoog en systeemopstellingen.

Over Leoni van den Berg
Ik heb een universitaire gedragswetenschappelijke studie gedaan en heb coachopleidingen gevolgd. Ik heb 30 jaar werkervaring in volwassenenonderwijs, re-integratie, loopbaan-coaching, arbeidsdeskundig en HR Advieswerk en danscoaching. Verder heb ik mij de laatste 35 jaar vol passie gelaafd aan inzichten en wijsheden uit wereldwijde psychologische en spirituele stromingen. Als zoeker en analytisch denker stel ik vast dat de essentie achter onze vragen zich niet laat analyseren, noch zich met woorden of stappenplannen laat vangen en sturen. We kunnen haar alleen benaderen met open hart en handen. Sterker nog: dan vindt zij ons.

Meer Informatie + Aanmelden

29 oktober 2019 | Data: 29 oktober, 5, 12 en 19 november 2019
60,- | Voor 4 bijeenkomsten

06-23282332
leonivandenberg AT online DOT nl

Flow Plaza - Centrum voor groei en ontwikkeling, Zaanenstraat 18, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.