ZA 23 november 2019 09.00-17.30 uur
Workshop Prenatale Opstellingen (PNO)
Haarlem

Was jouw levensbegin een valse start?  Fysiek, emotioneel of vanuit de familielijn? Dat werkt door. Met een Prenatale Opstelling wordt het levensbegin met terugwerkende kracht geoptimaliseerd en je fundament hersteld. Blij met een schone lei. 

Geboren met de navelstreng om de nek, ben je een alleengeboren tweeling, was er sprake van overlijden van familieleden, poging tot abortus, afgestaan voor adoptie, zuurstofgebrek bij de geboorte, couveuse. Zwangerschap en geboorte kan belast zijn geweest. Ben je bang voor slangen? Wel eens nagedacht over de navelslang, de levensader?

  • Staan blokkades, spanning, onzekerheid of weerstand al je hele leven in de weg? Dan is het raadzaam om eens stil te staan bij de tijd voor de geboorte. In die tijd wordt - mét de prenatale hulpbronnen - het draaiboek geschreven voor zowel je geboorte als de rest van  je leven.

Een PNO (Prenatale Opstelling) is een hele vriendelijke, magische, effectieve methode om het script te herschrijven.
In deze workshop kun je als representant deelnemen of zelf een opstelling doen. (vooraf reserveren). Samenwerken, om het voor het ongeboren kind kloppend te maken, is onvoorwaardelijke liefde voor het leven.

In een Prenatale Opstelling worden de voorwaarden gecreëerd om de prenatale hulpbronnen optimaal hun werk te laten doen. Deze hulpbronnen zijn van levensbelang, maar niet altijd goed afgestemd geweest op het ongeboren kind. De hulpbronnen zijn: Placenta voor Voeding, navelstreng voor de Flow, huidsmeer voor Veiligheid, vruchtwater voor vrijheid en vruchtvliezen voor Verbinding. Het zijn de vijf Feeën voor leven. Ze dragen er zorg voor, dat de bevruchte eicel kan uitgroeien tot volwaardig men

Koffie thee en hapje zijn incl. , wel graag eigen lunch meenemen.

Meer Informatie + Aanmelden

23 november 2019
50,00 | Als representant is de prijs 50,- Euro, mét persoonlijke PNO van 2 uur 150,- Euro

023-5477661 / 06-40562790
info AT tobeme DOT nl

Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6, Spaarne 112A, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.