WO 14 februari 2018 20.00-20.00 uur
Introductie op Ayurvedisch koken
Haarlem

Introductie op Ayurvedisch koken. Je bent wat je eet!

Er wordt veel achtergrondinformatie  gegeven over de basisprincipes van Ayurveda met betrekking tot voeding in relatie tot het balanceren van je gezondheid.  We besteden in deze aandacht aan:

  • -           je constitutie en de mogelijke disbalans en hoe je dit met gerichte voeding kunt herstellen;
  • -          de betekenis van de smaken en de invloed daarvan op de vertering. De toepassing  van de smaken   in een maaltijd;  
  • -          Wenselijke en onwenselijke voedselcombinaties.  
  • -          Voeding in relatie tot het seizoenen en het ritme van de dag;
  • -          Handzame tips  ook afgestemd op je persoonlijke omstandigheden: priv√©, werk en budget;
  • -          Uitwisseling van recepten;
  • -          Het samenstellen van een menu.

Aan het slot van de cursus gaan we ook daadwerkelijk, op een met elkaar afgestemd tijdstip,  het menu bereiden voor een groep gasten.

Kernwoorden: kennis, kunde, inspiratie en plezier. 

Meer Informatie + Aanmelden

14 februari 2018 t/m 28 maart 2018
100,00

06-10929251
ayurvitaal AT gmail DOT com

praktijk Ayurvitaal, Drielandenhoek 31, Haarlem


Meer agenda van Ayurvitaal

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.