WO 10 oktober 2018 20.00-20.00 uur
Introductie op Ayurvedisch koken
Haarlem

Introductie op Ayurvedisch koken. Je bent wat je eet!

Er wordt veel achtergrondinformatie  gegeven over de basisprincipes van Ayurveda met betrekking tot voeding in relatie tot het balanceren van je gezondheid.  We besteden in deze aandacht aan:

  • -           je constitutie en de mogelijke disbalans en hoe je dit met gerichte voeding kunt herstellen;
  • -          de betekenis van de smaken en de invloed daarvan op de vertering. De toepassing  van de smaken   in een maaltijd;  
  • -          Wenselijke en onwenselijke voedselcombinaties.  
  • -          Voeding in relatie tot het seizoenen en het ritme van de dag;
  • -          Handzame tips  ook afgestemd op je persoonlijke omstandigheden: priv√©, werk en budget;
  • -          Uitwisseling van recepten;
  • -          Het samenstellen van een (kerst) menu.

7 bijeenkomsten op de woensdagavond: 10,17,31 oktober en 7,14,21 en 28 november. 

Kernwoorden: kennis, kunde, inspiratie en plezier. 

Meer Informatie + Aanmelden

10 oktober 2018 t/m 28 november 2018
175,00

06-10929251
ayurvitaal AT gmail DOT com

praktijk Ayurvitaal, Drielandenhoek 31, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.