WO 11 september 2019 20.00-21.30 uur
Proefles Intuitief Tekenen, Schilderen en Boetseren
Haarlem

Wil jij even lekker ontspannen en je werk of andere dagelijkse beslommeringen helemaal loslaten? Even tijd voor jezelf en wat er in jou leeft? Kom dan naar de Cursus Intuïtief Tekenen en Schilderen.

Artistieke aanleg of ervaring zijn niet van belang. Alles wat je nodig hebt, is de wens om je creativiteit te ontplooien en je intuïtie te laten spreken. Laat je gedachten los en vertrouw op je gevoel. Kies de kleuren en vormen die je aanspreken en verwonder je over wat er ontstaat onder je handen. Neem de vrijheid om te spelen met het materiaal en het thema. Leef je uit!

  • Tijdens de cursus leer je hoe je bepaalde materialen kunt gebruiken, zoals pastelkrijt, waskrijt, houtskool en aquarelverf, maar het is geen ‘gewone tekencursus’ waarin je technisch goed leert tekenen en schilderen.
  • Het tekenen en schilderen werkt als middel om je gevoel te laten spreken en te leren vertrouwen op je intuïtie.
  • Je creativiteit krijgt hierbij alle ruimte, en er ontstaan dan ook vast heel bijzondere creaties, die je inzicht bieden in wat er in je onderbewustzijn speelt.
  • Je zult zien dat je hierdoor ook in het dagelijks leven gemakkelijker leert vertrouwen op je intuïtie bij het maken van keuzes.

De cursus bij KunstZIN Haarlem start vrijdag 20 en woensdag 25 sept en bestaat uit 11 lessen. De cursus bij BVO start maandag 30 sept en bestaat uit 7 lessen. Wil je het eerst een keertje uitproberen? Er zijn proeflessen op woensdagavond 11 sept, vrijdagochtend 13 sept en maandagavond 16 september.      

Meer Informatie + Aanmelden

11 september 2019 | Er zijn cursussen op woensdagavond en op vrijdagochtend bij KunstZIN Haarlem en op maandagavond bij BVO in Overveen.
10,00 | Proefles € 10,-. Cursus van 11 lessen € 185 (bij KunstZIN). Cursus van 7 lessen € 110 (bij BVO)

06 2839 2641
inger.vanderwerf AT kunstzinhaarlem DOT nl

KunstZIN Haarlem, Regentesselaan 11, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.