VR 05 oktober 2018 13.00-17.30 uur
Training Voice Dialogue
Haarlem

Met Voice Dialogue kom je in je kracht te staan en in balans.  De identificatie met je overlevingspatronen wordt vrijgemaakt. Je gaat je primair ontwikkelde overlevingseigenschappen belichten, eren en inzetten zoals het jou wezenlijk past.

Voice Dialogue is een magnifieke heldere methode die bewustwording creërt in de breedte en in de diepte.Voice Dialogue geeft een waterdicht inzicht in eigen overlevingsstrategie en biedt ruimte om minder ontwikkelde en zelfs verstoten kanten veilig aan het licht te brengen.  Het geeft inzicht in je eigen dualiteit, maar ook hoe dit bij anderen werkt. Het nodigt uit om jezelf en anderen wezenlijk te leren kennen en helpt bij verdere ontwikkeling.

Eigenschappen waar je last van hebt kun je transformeren tot waardevolle kwaliteiten als ze niet meer je leven runnen, maar sterk ontwikkelde vermogens zijn. Heb je een sterk ontwuikkelde pleaser, dan kan het omgezet worden in een liefdevolle kwaliteit als je ook zelf in het zonnetjeweet te staan. Ben je perfectionistisch dan is dat een fantastische eigenschap als je het dán inzet wanneer dit nodig is en de Franse slag ook in huis hebt. 

In deze 5 middagen gaan we aan de slag met de theorie van Voice Dialogue, maar vooral met het ervaren. We beginnen met onze eigen overleingsmechanismen, onze Primaire ikken. De samenhang tussen eigenschappen en archetypen. Ouder-kind structuren, eLicht- en schaduwkanten, Dualiteit en non-dualiteit .

Er is ruimte voor eigen proces, droomwerk. Het wordt een veelzijdige training met als doel dat je zelfstandig met Voice Dialogue aan de slag kunt. In je eigen leven, je werk, in relatie met anderen. En als je als therapeut of coach werkzaam bent heb je een extra tool die je veelzijdig in kan zetten en integreren in je eigen bezigheden.

Meer Informatie + Aanmelden

05 oktober 2018 t/m 09 november 2018 | 4 vrijdagmiddagen en 1 zaterdagmiddag van 13 uur tot 17.30 uur. (5 okt, 12 okt. 20 okt, 2 nov, 9 nov)
250,00

023-5477661 / 06-40562790
info AT tobeme DOT nl

Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6, Spaarne 112, a, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.