DO 06 december 2018 14.00-16.00 uur
Consulten Chinese Kruidenkunde met Andries Geert Heidema bij Ananda
Haarlem

Bij Geert ben je van harte welkom met alle vragen die te maken hebben met lichaam, geest en gevoel. Hij staat je graag te woord en helpt met:

- Chinese geneeskunde, waaronder kruiden
- Voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese Geneeskunde
- Craniosacraal therapie

Chinese kruiden zijn heel geschikt om herstel te bewerkstelligen, ze kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld beter te slapen, meer energie te ervaren, pijn in het lichaam te verminderen, spijsvertering en stoelgang te verbeteren. 
In mijn praktijk werk ik met Chinese kruiden, waarbij ik mijn eigen kruidenrecepten samenstel die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie. Bij Ananda adviseer ik welke kruiden en voeding passend zijn om je te helpen met eventuele klachten en je welzijn te bevorderen.

Tijdens de consulten bij Ananda stel ik vragen over je lichamelijke gezondheid (zoals slaap, energieniveau, voeding) om een duidelijk beeld te krijgen van je conditie. Verder kijk ik ook naar de tong en voel ik je polsen, aangezien de tong en pols informatie geven over de lichamelijke gesteldheid, waaronder die van de organen. Op basis van deze informatie geef ik advies over mogelijke kruiden en indien gewenst voedingsadviezen. Het consult bij Ananda is een eerste kennismaking. Optioneel is een vervolgafspraak voor een uitgebreider consult in mijn praktijk, waarna de ondersteunende kruiden daadwerkelijk voor u kunnen worden besteld. 

Craniosacraal therapie is een zachte en krachtige geneesmethode die mensen kan helpen om fysieke en emotionele spanningen los te laten, zodat de energie in het lichaam weer gaat stromen en er welzijn wordt ervaren. 

Meer Informatie + Aanmelden

06 december 2018 | Inschrijven is niet verplicht.
10,00 | €10 per consult

023-5512867
info AT ananda DOT nl

Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.