DO 19 september 2019 09.30-12.00 uur
8-weekse Mindfulnesstraining
Haarlem

In de 8 weekse Mindfulness training word je meer bewust van wat er in je leven gebeurt. Je leert op een oordeelvrije, vriendelijke manier aandacht te geven aan alles wat zich aandient in het hier en nu. Aandachtig zijn in het moment zelf voorkomt dat stress, onrust en onvrede te veel toenemen en je leven gaan beheersen.

Voor wie is deze mindfulness training?
Onze training richt zich op ‘de werkende mens’. We volgen het wetenschappelijk goed gefundeerde 8-weekse mindfulnessprogramma, maar met een extra accent op Mindful Werken. Het maakt hierbij niet uit of je op dit moment aan het werk bent; ook mensen die bijvoorbeeld herstellende zijn van een burnout kunnen deelnemen.

De training is voor mensen die op een andere manier in het leven en in hun werk willen staan. Ook voor mensen die last hebben van stress, somberheid, piekeren, overspoeld worden door zorgen is deze training geschikt.

Wat leer je tijdens de training?

Je leert ontstressen en op een milde manier naar jezelf te kijken zodat je zelfvertrouwen vergroot wordt en er weer meer energie en levenslust vrijkomt. Dit leidt tot vermindering van lichamelijke en geestelijke klachten. Het uiteindelijke doel is meer innerlijke vrijheid te kunnen ervaren.

De mindfulnesstraining is een gedegen, wetenschappelijk onderbouwde en zeer praktische training. Mindfulness is bewezen effectief als het gaat om het verminderen van stress, het bevorderen van concentratie, veerkracht en rust. Na deze 8-weekse training heb minder stress, kan je bewuster keuzes maken en  meer genieten van de dingen die je doet. 

Meer Informatie + Aanmelden

19 september 2019 t/m 21 november 2019 | De training start op donderdag 19 september. De overige data zijn: 26 september, 3, 10, 17 en 31 oktober, 7, 14, 21 november. De training start om 9:30 en duurt 2 1/2 uur
490,00 | voor werkgevers gelden andere tarieven

023-7510341
info AT villauitzicht DOT nl

Villa Uitzicht, Zijlweg 199, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.