ZO 06 oktober 2019 13.00-17.00 uur
Familieopstellingen
Haarlem

Loop jij steeds tegen dezelfde thema’s aan? Herken je de helper in jezelf? Zijn er mensen waarmee je snel botst? Een familieopstelling geeft diepgaand inzicht in jezelf, in de verborgen belemmeringen in je familiesysteem en geeft verbinding en rust!

Ieder mens wordt geboren in een familiesysteem: je gezin van herkomst. Systemisch werken heeft tot doel verborgen belemmeringen in het familiesysteem zichtbaar te maken. Het geeft een diepgaand inzicht in jezelf en op welke manier je onbewust aan je familiesysteem bent gebonden. Een opstelling geeft een opening naar persoonlijke vrijheid, verbinding en rust.

Waarvoor is een opstelling geschikt?
Opstellingen kunnen o.a. helpen bij vragen over je gezin van herkomst, je relatie, je gezondheid, gevoelens van rouw, schuld, terugkerende patronen, conflictsituaties op je werk, enz.

Werkwijze
De vraagsteller kiest plaatsvervangers (representanten) voor zichzelf en andere belangrijke personen uit zijn familiesysteem. De vraagsteller stelt hen vervolgens intuïtief in relatie tot elkaar op in de ruimte. Het opmerkelijke is dat representanten dezelfde gevoelens en onderlinge verhoudingen tonen als de echte familie-leden. Door zaken uit te spreken en door verandering van posities van representanten, kan de ordening hersteld worden. Dit nieuwe innerlijk beeld biedt een krachtige hulpbron in je leven en werk.

  • Je geeft vooraf aan of je een vraag wil inbrengen of wil deelnemen als representant. Er worden maximaal drie opstellingen op een middag neergezet.

Gea Boschma is opgeleid als Integratief psychotherapeut en als systemisch begeleider en heeft een praktijk voor individuele - en relatietherapie in het centrum van Haarlem.

Meer Informatie + Aanmelden

06 oktober 2019 | Andere dagen: 3 november, 8 december zondag 2019
125,00 | € 125 bij eigen vraag, € 50 als representant. Als vraagsteller mag je gratis één getuige meebrengen.

06-55827342
info AT geaboschma DOT nl

Flow Plaza, centrum voor groei en ontwikkeling, Zaanenstraat 18, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.