ZA 13 mei 2017 09.00-17.00 uur
Workshop Prenatale Opstellingen
Haarlem

Als je je leven om welke reden dan ook maar niet op de rit krijgt, als de blokkades, de spanning, de onzekerheid of de weerstand al je hele leven bij je lijken te zijn, dan is het raadzaam om eens stil te staan bij de prenatale tijd, de tijd voor de geboorte. Het is heel goed mogelijk dat door emotionele belasting uit de familielijn, gemengde gevoelens ten aanzien van de zwangerschap, twijfels over de relatie, angst over de gezondheid van het ongeboren kind, medische complicaties tijdens de zwangerschap en andere obstructies, er al voor de geboorte belemmerende patronen zijn opgebouwd die vanuit het onbewuste het leven blijven regeren.

In een Prenatale Opstelling worden de voorwaarden voor de optimale inzet van de prenatale hulpbronnen met terugwerkende kracht gecreëerd. Placenta, navelstreng, huidsmeer, vruchtwater en vruchtvliezen zijn de hulpbronnen die er zorg voor dragen dat de bevruchte eicel uitgroeit tot volwaardig mens. Met een Prenatale Opstelling ijk je de basishulpbronnen, zodat je fundament gaat staan en je leven kan gaan stromen.

Geboren met de navelstreng om de nek, zwangerschapsvergiftiging, tweelingthematiek, overlijden van familieleden, poging tot abortus, afgestaan voor adoptie, zuurstofgebrek bij de geboorte, harttonen sterven weg tijdens de geboorte, couveuse, dit zijn voorbeelden van situatiesdie een emotionele impact kunnen hebben die levensbepalend zijn.

Als voeding, flow, veiligheid, bewegingsvrijheid en verbinding door communicatie op orde zijn dan kan je over je leven zeggen dat je je voelt als een vis in het water in je eigen leven.Een goede basis is het halve werk!

 

Meer Informatie + Aanmelden

13 mei 2017
50,00 | Als representant is de prijs 50,- Euro, mét persoonlijke PNO van 2 uur 150,- Euro

Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6, Spaarne 112A, 2011 CM, Haarlem


Meer agenda van To be Me, praktijk voor inzicht in gevoel

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.