ZA 20 juni 2020 12.45-18.30 uur
Aquabalance middag
Bussum

Wil je ervaren wat Rebalancing in het water met je doet? Wil je ervaren hoe je lichaam voelt als je één wordt met het water?
Wil je een dag ontspannen en je overgeven?
 Aquabalance is vrij vertaald  "Rebalancing in het water”.

  • Door de ontspanning van het warme water en door het wegvallen van een deel van de zwaartekracht kan het lichaam alle onnodige spieractiviteit achterwege laten.
  • We laten als vanzelf los. Therapeutisch gezien een ideale situatie waarin afvalstoffen kunnen worden afgevoerd, spanningen en blokkades opgelost.
  • De ontspanning wordt meteen merkbaar in de ademhaling. Die komt tot rust, verdiept en verlangzaamt.
  • In water bewegen wij anders dan op 't droge, meer totaal en met de stroom mee.

De druk van het water is aan alle kanten gelijk, doordat het water ons lichaam van alle kanten draagt en ondersteunt. Dat heeft een ontspannend effect en maakt de typische water bewegingen en stretchings mogelijk, die op het land ondenkbaar zouden zijn. Die bewegingen worden gecoördineerd op het ritme van de ademhaling.

Aquabalance doe je niet alleen, maar altijd met z'n tweeën.
Je hebt een partner nodig, zoals bij dansen. Als je samen met een partner (vriend, zoon/dochter, moeder/vader, etc) komt dan zal deze dag de relatie verder verdiepen. Door zo intensief en vloeiend met elkaar bezig te zijn ontstaat er mildheid wat de relatie goed doet.

De ervaring leert dat het net zo plezierig is om aquabalance te geven als aquabalance te krijgen. De afstemming en coördinatie van de bewegingen gebeurt op het ritme van de ademhaling. Dat lijkt ingewikkeld, maar ook hier speelt het water een grote rol. De één beweegt de ander, maar het water is de grote derde: het water draagt en beweegt voortdurend mee, en ondersteunt de hele aquabalance.

Meer Informatie + Aanmelden

20 juni 2020
90,00

0625091995
mariska.gieskes AT gmail DOT com

de Zandzee, Bussum

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.