VR 12 april 2019 9.30-16.30 uur
Storytelling met Expressie (voor professionals)
Haarlem

Storytelling met expressie voor professionals door Sanna Langereis. Een krachtige basis training

  • Speciaal voor mensen gelinkt aan Bewust Haarlem een kennismakingsactie. Voor 50,00 euro excl. btw kan je deze dag incl. lunch bijwonen.
  • Tijdens deze inspirerende dag waar het vertellen centraal staat maak je kennis met de basisprincipes van storytelling en leer je je eigen verhaal met volle expressie voor het voetlicht te brengen. 

Onderzoek heeft uitgewezen dat de vorm van verhalen vertellen een overdrachtelijke techniek is die langer de aandacht vasthoudt van de luisteraar. Door verhalen ‘rijk’ te vertellen (waarin de situatie heel tastbaar wordt beschreven en alle zintuigen worden geprikkeld), wordt de techniek van storytelling gebruikt.

Je wilt graag  je boodschap, filosofie, visie vertellen. Of je wilt een geweldig plan krachtig overbrengen en daar een goed verhaal van maken. Of je twijfelt of je eigenlijk wel een verhaal hebt? Deze dag gaan we onderzoeken wat voor een verhalen er zijn. Iedereen heeft namelijk ervaringen en daarmee verhalen. Opzoek naar een goed verhaal dwingt je na te denken over de samenhang en betekenis.

  • Storytelling is een kunst die te leren is. Deze workshop is geschikt voor iedereen die zichzelf en hun werk succesvol willen presenteren. 

In de workshop gaan we in op de volgende onderwerpen:

  • Het belang van storytelling: Wat is je verhaal?
  • Vertelstructuur: Een eenvoudige maar effectieve vertelstructuur, hoe je kunt openen,  je punt maakt en hoe je de spanning in je verhaal vasthoudt.
  • Het grotere geheel: De koppeling tussen het verhaal en jouw boodschap
  • Authenticiteit: Het vertellen van een verhaal op de wijze die bij jou past. We besteden aandacht aan jouw unieke expressie en lichaamstaal. Jouw authentieke stijl is het belangrijkst.

Meer Informatie + Aanmelden

12 april 2019
50,00 | Prijs is speciaal voor Bewust Haarlem leden. Excl. 21% btw en inclusief koffie/thee en lunch

0624676163
contact AT sannalangereis DOT nl

Jansstraat33, Jansstraat 33 , Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.