VR 08 maart 2019 00.00-00.00 uur
Yogavakantie op Tenerife
Cabo Blanco Tenerife

Yoga en mindfulness, meditatie beoefenen, schitterende hikes en een warm strand. Verblijf op een magische plek en kom thuis met een glimlach. Je bent van harte welkom bij het retraitecentrum van architect Denis, gelegen aan de zonnige zuidkant van Tenerife op een rustige plek van het eiland.

De ommuurde hacienda is een paradijselijke plek. Vlakbij het strand op het meest zonnige deel van het eiland, en toch geen spoor van het massatoerisme. Binnen de omheining is de sfeer sereen. Met smaakvolle huisjes, Bougainville, Dadelpalmen, Aloe vera, schildpadden, watervallen, zwembad, biologische moestuin en een gebalanceerde oosterse aankleding.

Prijs in inclusief:

  • 7 overnachtingen
  • Huurauto, gedeeld met max. 3 andere personen voor de hele week. (excl. benzine).
  • Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals zwembad, keuken, zitjes, internet.
  • Alle maaltijden, 2 tot 3x/dag en drinken, fruit, koffie en thee.

Wil jij meer in je kracht staan? 
Met de meest beproefde en effectieve methoden zul jij deze week ervaren hoe jij het meest in je kracht komt te staan. We doen krachtige oefeningen op het gebied van; sterker worden en conditie opbouwen, bewustzijnstraining op een milde en liefdevolle wijze, met mildheid oefenen in hardlopen, slapen en geluk. De kans dat je daardoor veel fitter naar huis gaat is 100%.

Eén van de reviews over deze week:
''De yogaweek was voor mij een intense, verrijkende belevenis. In dankbaarheid kijk ik terug op alles: de activiteiten, het verkeren in een groep, in de natuur. Het lichaam kon volop aan de bak, en dat wilde ik ook na weer een jaar kantoorwerk. De geest werd evenzeer aangesproken. Ben een stuk wijzer geworden w.b. mediteren. Verder: heerlijk eten, prachtige locatie, perfect weer, deskundige leiding …. TOP!!!''

Wil je mee met Ilse (Massagetherapeut en Yogadocente) en Michiel (Yogadocent, Mindfulness-trainer en Vitaliteitscoach) bekijk dan nu het aanbod op de site. 

Meer Informatie + Aanmelden

08 maart 2019 t/m 15 maart 2019 | Start op 8 en 15 maart, 7 dagen
990,00 | Kies een prachtig privé huisje of deel een huisje.

0642503525
jjmschutte AT gmail DOT com

Hacienda Cristoforo (Tenerife, zonnige zuidkant), Cabo Blanco Tenerife

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.