ZO 27 januari 2019 13.00-17.00 uur
Workshop: Energizing your Chakras!
Haarlem

Omdat we in de maand januari allemaal wel een oppepper kunnen gebruiken, bedachten we deze workshop! Heerlijk ontspannen én weer opladen met nieuwe energie. Een mooie meditatie, klankenbad, fijne oefeningen en een relaxed ligconcert.

Deze combinatie van rust en beweging, levendigheid en verstilling wordt als heel prettig ervaren. Je hoeft niet persé geoefend of lenig te zijn om mee te doen, iedereen is welkom. Met Esther van Santen (klankenbad), Annemarie van Tijen (meditatie), Leonie Stekelenburg (energetisch lichaamswerk) en Jan van Berkel (ligconcert). Inclusief thee en iets lekkers.

  • Esther van Santen neemt voor deze gelegenheid weer een aantal prachtige klankschalen mee. Zoals de Full Bodyschaal, waar je middenin kunt gaan staan om de trilling te ervaren. Esther leerde de schalen bespelen in de kloosters van Nepal.
  • Annemarie van Tijen geeft meditatielessen bij Je Bent Nu Hier in de lijn van het Theravada Boeddhisme en heeft vele jaren ervaring op dit pad. Daardoor kan zij de energie ‘neerzetten’ waarin jij veilig mag ontspannen. Vriendelijkheid is daarbij het sleutelwoord.   
  • Leonie Stekelenburg biedt ons op deze middag een ervaring met het energetisch lichaamswerk. Het ruimt blokkades op en laat zo vastzittende energie weer stromen, waarbij spanning en verzuring in het lichaam afnemen.
  • Jan van Berkel begon al jong met het bespelen van de Hang of Handpan, een muziekinstrument dat vrij recent in Zwitserland werd ontwikkeld. Inmiddels  neemt hij geregeld deel aan internationale festivals. Hij vindt het fijn om te bewerkstelligen dat mensen helemaal tot rust komen bij zijn muziek en luisteren...

Meer Informatie + Aanmelden

27 januari 2019
47,50 | Inclusief thee en iets lekkers. Bij binnenkomst s.v.p. gepast betalen

06 49749862
nuhier AT live DOT nl

Je Bent Nu Hier, Zijlweg 46, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.